Afișez 1–12 din 46 de rezultate

Filtrează»

Parchet Karelia

Parchet Karelia cel mai bun pret. Intra sa vezi peste 15 modele de parchet triplustratificat Karelia. Ai poze, preturi si detalii tehnice. Livrare in toata Romania.

De ce sa alegem Parchet Karelia?

De-a lungul secolelor, lemnul de esență tare a fost alegerea naturală ori de câte ori o podea are nevoie de durabilitate, longevitate și un aspect individual, ecologic. Calitatea și valoarea casei și vetrei au fost întotdeauna semnul distinctiv al unei podele din lemn. Într-adevăr, acest atemporal face ca podeaua din lemn de esență tare să fie perfectă pentru o casă modernă. Eleganța și confortul lor au făcut ca pardoselile din lemn de Karelia să fie un material de alegere nu numai pentru locuințe private, ci și pentru numeroase clădiri publice bine cunoscute.

Mediu inconjurator

Podele din lemn masiv cu rădăcini. De-a lungul tuturor timpurilor, poporul nordului a păstrat pădurea și darurile sale cu mare încrezare. Folclorul finlandez a fost întotdeauna întrețesut de natură, iar arta tratării lemnului este o tradiție onorată până în prezent. Marca Karelia reprezintă o calitate fără compromis, profesionalism și îngrijire responsabilă pentru natură și pădure. Adevărat la principiile fondatorilor săi, compania produce podele din lemn de esență finlandeză cu mândrie. Podelele din lemn de esență tare sunt realizate din lemn natural. Fiecare model este o operă de artă individuală cu propria sa personalitate. Casa ta merită o podea de calitate pe care te poți baza.   Colectie disponibila EXCLUSIV ONLINE!