Afișez 1–9 din 188 de rezultate

Filtrează»

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, peste 150 de modele, preturi și specificații tehnice precum Conductivitatea termica în funcție de model sau grosime, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm. Cumpăra online la cel mai bun pret. Livrare in toata România.

Ce este Conductivitatea termica?

Conductivitatea termica este o constantă ce depinde de material, constantă ce exprimă capacitatea acestuia de a conduce căldura.

De Reținut!

Rezistenta la transferul de căldura nu trebuie sa depășească 0.15 mk/w. In cazul parchetului laminat, trebuie sa se ia în calcul atât rezistenta la transferul termic a parchetului. Dar și cea a foliei ce se montează sub parchet.

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, care este Conductivitatea termica recomandata.

Pentru a nu avea probleme cu pierderea căldurii și a obține un randament foarte bun este recomandat ca parchetul laminat ales sa aibă coeficientul de rezistenta termica cât mai mic. Modelele comercializate de firma noastră se încadrează perfect, având coeficient termic R de doar 0.059 pana la 0.1 [m2 * K/W]. ( K=kelvin ; W=watt ) în funcție de grosime.

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, ce folie alegem?

Chiar dacă sunt multe persoane care spun ca la încălzirea în pardoseala nu mai trebuie folosita folie intre parchet și pardoseala, acestea se înșală amarnic. Folia nu are rolul numai de menținere a temperaturi ci și de a prelua greutatea ce se pune pe parchet, ex: șifonier, pat, dulap, etc. Astfel, la un Parchet Laminat Incalzire Pardoseala montat fără folie va prelua toata greutatea pusa pe el. Si asta direct la nivelul click-ului. Click-ul va ceda într-un timp relativ scurt iar parchetul își va pierde garanția oferita de producător! Cea mai recomandata este folia Multiprotec 1000 pentru încălzire în pardoseala. Grosime de doar 1.5 mm pe care o găsiți la rubrica noastră de pe site "Folie".