Afișez 1–12 din 21 de rezultate

Filtrează»

Plinta Indo Arbiton

Plinta Indo Arbiton, este plinta pvc parchet sau pentru gresie. Plinta pvc alba sau la culoarea parchetului în peste 20 de modele online cu livrare din stoc permanent.

De ce Plinta Indo Arbiton?

Peste 20 de modele disponibile în diferite nuanțe de lemn sau culori. Nuanțe de lemn foarte reale, odată montata nu știi dacă este PVC sau lemn. Sistem de fixare cu sina ce permite un montaj rapid si trainic. Sina dispune de 4 sisteme de fixare la perete fiind o soluție pentru orice tip de perete.

Cea mai buna plinta pvc parchet.

Dispune de banda de silicon atât în partea superioara cât și în cea inferioara. Acest lucru ajuta ca plinta sa se muleze foarte bine pe orice perete chiar și strâmb. Foarte flexibila, pote chiar cea mai flexibila plinta pvc din piață la acesta ora. Înalta de 70 mm conferă protecție foarte buna pereților. Lățimea de 26 mm acoperă foarte bine și cele mai mari spatii de dilatare. Poate masca un număr foarte mare de cabluri fie și groase de TV, internet, Curent 220 V. Dispune de accesorii: colțare, îmbinări și terminații astfel montajul este foarte rapid. Datorita acestor accesorii plinta se poate și demonta foarte ușor pentru a zugravi de exemplu.

Plinta pvc alba INDO Arbiton.

Plinta pvc alba este foarte la moda și este montata în orice spatii fie casnice sau comerciale. Plinta indo alba are o nuanță foarte calda ce se aseamănă foarte mult cu pereții albi Datorita faptului ca este înalta de 70 mm conferă un contur camerei cu un aspect premium.

Montare Plinta PVC Parchet Indo: