7 motive pentru a alege parchet laminat

  7 motive pentru a alege parchet laminat fata de alte podele precum gresie, mocheta sau piatra.

  Podelele reprezintă una din caracteristicile cheie, formând coloana vertrebrala a oricărei case bine proiectate. O podea buna va asigura confortul sub picioare, durabilitatea pentru o lungă durată de timp, dar și atractivitatea estetică a spațiului dumneavoastră.

  Varietatea opțiunilor de culoare și textura de lemn cat mai natural dar si ușurința de instalare,  sunt de asemenea o carte de vizită mare pentru podele laminate.

  Parchetul laminat devine din ce în ce mai popular, și nu e de mirare, deoarece tinde să bifeze toate dorintele clientilor la acesta ora!

  Iata o prezentare generală a beneficiilor parchetului laminat:

  1. Valoare pentru bani – Cel mai bun pret pe metru patrat – Foarte uosr de montat!

  Pardoselile laminate oferă o valoare reală pentru bani, adesea fiind mai accesibile decât pardoselile din lemn de esență tare, piatra sau chiar mocheta. De asemenea, veți economisi bani pe termen lung, deoarece nu necesită curățare specializată, iar natura durabilă îl face rezistent la pete, zgârieturi și decolorare sau chiar rezistent la apa, astfel încât se poate lăuda cu o longevitate incredibilă.

  2. O gamă foarte mare de culori și texturi

  Deși este întotdeauna mai ușor să contractați un profesionist în a vă instala podele laminate pentru dvs., este, de asemenea, un proiect DIY mare pe care orice DIY-entuziast poate reuși să-l facă de unul singur.

  Varietatea opțiunilor de culoare și textura de pe trend sunt de asemenea o carte de vizită mare pentru podele laminate. Este disponibilă într-o varietate de culori diferite, de la replici de pardoseli exotice din lemn de esență tare, la un finisaj mai albastru, alb, mai ușor și chiar și la aspectul rustic inspirat din lemn gri.

  Gama de podele laminate din pădurile alpine este împărțită în două game. Primul este gama mai accesibilă de 8.3mm, care vine în 4 finisaje de lemn diferite – Savio, Chandra, Prespa și Torrente. A doua gamă oferă o calitate ușor mai bună, deoarece placile sale sunt ușor mai groase, măsurând la 12 mm. Este de asemenea disponibil în patru finisaje diferite din lemn, printre care se numără Makalu, Everest, Mount Tyree și Peak Laila.

  3. Durabilitate supremă

  “Bucuria podelelor din laminat este aceea că sunt fabricate din plăci cu fibre de înaltă densitate, un material incredibil de durabil, care va oferi ani de aspect bun și confort sub picior”, spune Kraneveldt, care îl recomandă pentru zonele de locuit cu trafic intens din întreaga casă.

  Nu se contracta sau se extinde ca si lemn de esenta tare adevarata si daca se intampla umezeala sau se provoaca daune permanente suprafetei sau placii de baza, parchetul laminat se inlocuieste usor in sectiuni. Ca atare, nu va trebui să înlocuiți întregul etaj, doar secțiunea care este deteriorată.

  4. Rapid și ușor de instalat

  Instalarea de parchet laminat este o bucată de tort. Deși este întotdeauna mai ușor să contractați un profesionist în a vă instala podele laminate pentru dvs., este, de asemenea, un proiect DIY mare pe care orice DIY-entuziast poate reuși să facă de unul singur.

  “Nu este nevoie de nici un fel de cleiuri speciale, deoarece parchetul laminat este destul de literalmente un snap, cu sistemul de cusătură pentru limbă și caneluri, doar căștiți împreună plăcile. De asemenea, nu contează ce este substratul dvs., atâta timp cât este la nivel, deoarece podelele laminate nu trebuie lipite sau lipite. Pur și simplu plutește, adică poate fi pus pe partea de sus a lemnului, placajului, betonului sau chiar podelelor de vinil existente. Cele mai multe pardoseli laminate pot fi așezate și pe plăci de beton radiante încălzite “, spune Kraneveldt.

  5. Igienic și excelent pentru persoanele care suferă de alergii

  Dacă aveți copii care tind să se joace pe jos, atunci veți ști importanța de a nu utiliza produse de curățare cu substanțe chimice dure. Acolo sunt podele laminate foarte bune.

  Parchetul laminat beneficiază de persoane cu alergii, deoarece este rapid de curățat și are o suprafață neporoasă. Ca atare, nu absoarbe praful sau scurgeri cum ar fi covoarele.

  De asemenea, este un produs sanitar datorită sistemului său de închidere etanș la aer și exteriorului din plastic, creând un scut împotriva umezelii care dorește să intre. Este ideal pentru proprietarii de animale de companie, deoarece orice păr nedorit sau dezordine pot fi șterse rapid și ușor.

  6. Întreținere și curățare ușoară

  Păstrarea curată a pardoselilor din lemn laminat nu poate fi mai ușoară – nu este nevoie de lacuri, ceară, poloneză sau substanțe chimice speciale de curățare. În primul rând, utilizați un mop anti-bacterial din microfibră pentru un curățare inițială uscată pentru a ridica toate particulele fine de praf și părul de companie. Apoi, aspirați sau îndepărtați restul de particule de murdărie mai grele, cum ar fi alimentele. Doar asigurați-vă că utilizați o mătură de cauciuc, deoarece măturele tradiționale de păr pot zgâria podeaua și nu uitați să lucrați în direcția podelei.

  “Dacă aveți copii care au tendința de a juca pe podea, atunci veți ști importanța de a nu utiliza produse de curățare cu substanțe chimice dure. Acolo sunt podele laminate foarte bune “, spune Kraneveldt, care pur și simplu folosește o sticlă de pulverizare umplută cu o soluție de oțet și apă pentru a curăța podeaua laminată.

  Pentru semnele încăpățânate, ea spune că este recomandabil să se utilizeze un produs neabraziv special conceput pentru podele din lemn stratificat.

  Gama de pardoseli alpine din lemn laminat este de la R125 la R195 pe metru pătrat și este disponibilă la magazinele Bath Bizarre la nivel național.

  7. Recomandat pentru incazirea in pardoseala

  Desi sunt multe pesroane care spun ca piatra este cea mai buna pentru incazirea in pardoseala putem spune, tehnic vorbind ca nu neaparat piatra este numarul 1.
  Mai exact piatra aduna praf iar in momentul in care incazirea este pornita acesta se va ridica in toata camera fiind respirat de dvs.
  La parchetul laminat gasim modele antistatice special concepute pentru a nu atrage praful ci pentru al respinge, astfel sunt ideale pentru incazirea in pardoseala.
  Chair si rezistenta termica este una ce nu influenteaza randamentul tehnic al oricarei instalatii de incazire in pardoseala.

   

  Articole Recomandate:

  Cum sa alegem plinta pentru parchet laminat corect?

  Gresie sau parchet laminat in bucatarie?

  Parchet laminat 12 mm clasa 33, cost, calitate și producători

  Parchet Laminat Clase de Trafic pe Intelesul Tuturor

  Cum alegem cel mai bun parchet laminat și unde se găsește de cumpărat?

  Ce cantitate de parchet laminat trebuie sa cumperi pentru proiectul tău?

  Top 5 Cele mai bune Marci de Parchet Laminat

  Parchet Laminat Incalzire Pardoseala Pareri Pro si Contra

  Lasă un răspuns