Sari la conținut

Beneficiile parchetului stratificat in locuinta ta

  avantaje parchet triplustratificat

  Intotdeauna parchetul triplustratificat este cel care da spațiului atingerea naturii, căldura și culorile naturale, atât de importante pentru un plus de confort și de aspect inspirant.

  Te-ai întrebat vreodată ce face ca un design interior să pară mai luxos sau mai primitor? Sigur ca, in cele mai multe cazuri este vorba despre pardoseală, despre esența, culoarea ei și armonia cu celelalte elemente ale încăperii. De aceea, este bine ca locuința să fie locul în care să te simți confortabil. Bineinteles ca, designul și materialele trebuie alese cu grijă, iar unul dintre factorii esențiali în decorul casei tale este podeaua.
  De aceea, principalul beneficiu al parchetului triplustratificat este acela că mixeaza căldura și calitățile lemnului cu o pardoseală modern, mult mai ușor de aplicat și de întreținut pe termen indelungat.

  Astfel ca parchetul stratificat în special, este cel sugerat de designerii de interior, fiind perfect pentru orice camera, extrem de durabil, extrem de simplu de instalat și de mentinut.

  Acest parchet din lemn stratificat este produs din două fie mai multe straturi. Tarkett produce parchet triplustratificat, compus din trei straturi realizate in totalitate din lemn. Primul strat, cel superior este din lemn de esență nobila, cel din mijloc din lemn de esență moale, iar cel inferior din furnir tehnic. In cazul acestui tip de parchet triplustratificat, direcțiile fibrelor celor trei straturi sunt perpendiculare, una peste cealaltă, scazand astfel până la 80% riscul lemnului de a „lucra”, prezentand o stabilitate dimensionala sporita. Această metodă de fabricare confera parchet stratificat durabilitate și stabilitate, scazand dilatarea și contractarea naturală a lemnului asa incat sa te poti bucura de parchet triplustratificat o perioada lunga de timp. Iată de ce un parchet stratificat este perfect pentru un cămin cald și atragator.

  Top 5 avantaje ale parchetului stratificat modern

  1. Tipul acesta de parchet triplustratificat se curata foarte ușor, iar produsele de curățare Tarkett sunt sigure atât pentru familia dumneavoastră, cât și pentru mediul înconjurător. Variantele de parchet trriplustratificat Tarkett va confera un parchet stratificat frumos, care va dura timp de decenii, avand timp suficient sa va bucurati de avantajele sale.
  2. Montaj parchet stratificat Tarkett se poate realiza doar pe un strat stabil și curat, fără crăpături fie alte defecte, pentru a preveni orice tip de deteriorare. Multumita unui sistem inovator „T-Lock” ce permite o îmbinare sigură, rezistentă, rosturi aproape invizibile și nu are nevoie de adeziv spefic.
  3. Desigur, este posibilă instalarea peste sistem de încălzire în pardoseala și se recomandă lipirea in acest caz. Sau utilizarea unei folii pentru incalzirea in pardoseala cu performante ridicate.
  4. Sunt utilizate cele mai bune specii de lemn pentru parchetul triplustratificat Tarkett, rezultand o garantie de 30 de ani la parchetul din lemn multistratificat.
  5. Mereu parchetul din lemn stratificat este livrat sub formă de plăci, gata pregătite pentru instalare. Fiindca placile sunt șlefuite și lăcuite, podeaua poate fi instalată fără praf sau vapori nocivi pentru sanatatea dvs. deoarece este curata.

  Avantajele parchetului stratificat pentru interioare clasice și moderne

  In acest moment in gama de parchet stratificat Tarkett este o selecție de produse ce satisfac toate stilurile printre care si cele mai exigente. Astfel ca, pentru un interior traditional poți alege parchetul stratificat de lux din colectia Tango, cu un decor full plank, ce iti ofera caldura si eleganta. Este un parchet triplustratificat a cărui suprafață nobilă se realizează dintr-o singură bucată din lemn natural de calitate superiora.

   

  Dar intr-un loc cu design modern poți decide pentru parchetul stratificat din colectia Salsa Art Vision, mereu pe gustul tau. Acesta este realizat din trei plăci și prin intermediul unei tehnologii de imprimare digitală de ultimă generație, potrivita pentru decorul tau. Nu uita ca designul său poate fi accentuat într-o sumedenie de modele care mai de care mai frumoase si inspirante.

  Parchet stratificat periat Tarkett Salsa Art Vision Morocco 550171013

  Parchet stratificat periat Tarkett Salsa Art Vision Morocco 550171013

   

  Modele de parchet stratificat ideale pentru tine si locuinta ta

  Bineinteles ca, parchetul stratificat Tarkett este sigur și stabil dimensional, durabil și confera peste 80 de modele fabricate atât din specii de lemn tradiționale, precum stejarul, cât și din esențe exotice de lemn precum Kempas, Jatoba fie Mahon African, prezente tot mai mult pe piata.

  In special, beneficiază de o protecție impermeabilă speciala, Aquaguard, ce protejează parchetul de infiltrarea imediata a lichidelor pe bază de apă și ii amplifica rezistența la lichide pe zonele cele mai sensibile ale plăcilor – capetele scurte, de regula. Prezinta o componenta stabilă, este rezistent la uzură și micro-zgârieturi, insa lacul Proteco Strong îi oferă o durabilitate mai bună de-a lungul timpului in care este folosita.

  In acelasi timp poți cumpara din colecțiile Step L&XL sau Performance Fashion modele ce definesc cel mai bine spațiul modern și unic pe care vrei să-l creezi. Acestea sunt perfecte atât pentru sufragerii, cât și pentru dormitor.

   

   

  Dacă vrei un decor clasic și elegant pentru dormitor sau pentru living, ai din nou de unde achizitiona: colecțiile Tango și Tango Vintage ofera o atmosferă de lux în casa ta, insa frumusețea și durabilitatea lemnului te ajută sa ai un design frumos și care va rezista in timp foarte mult.

  Tarkett oferă o diversitate de modele de parchet din lemn, printre care se afla si parchetul stratificat, tot mai apreciat de clientii nostri. De asemenea poți vedea această pardoseală superbă în paleta Salsa, fiind ideal pentru montarea peste sisteme de încălzire în podea.

  Ce trebuie sa mai stii este ca instalarea parchetului din lemn stratificat  se poate efectua intr-o singura zi, durand intre 6 si 8 ore, in functie de tipul parchetului ales si tehnica de montaj. La final, pardoseala poate fi utilizata imediat dupa ce a fost aplicata.

  ATENTIE: Va putem recomanda montatori foarte bine pregatiti ce ofera o montare sigură si profesionala din toate punctele de vedere. 

  In acelasi timp, Tarkett are peste 130 de ani de experiență în fabricarea de parchet din lemn, fapt ce atesta calitatea produselor.

  plinta parchet

  Plinte parchet in trend. Cum se monteaza plinta?

  Exista in piata de podele, extrem de multe variante de plinte pentru mascarea rostului de dilatare, precum si a cablurilor. In prezent, variantele de plinta canal cablu nu mai sunt…
  izolare fonica

  Folie izolare fonica parchet. Folie autoadeziva pentru LVT

  Folie parchet aluminizata Variantele standard de folie parchet pe care le recomandam sunt placi polistiren extrudat, precum: Arbiton Secura Extra Aquastop Smart 3mm Arbiton Secura Max Aquastop Smart 5mm  …

  Lasă un răspuns