Cel mai bun parchet laminat pentru pentru câini si pisici

  Îți iubești câinele. Pooch-ul tău este o bucurie și un membru al familiei tale.

  Totuși, proprietatea asupra câinilor și proprietatea asupra casăului pot intra uneori în conflict. Vrei să instalezi niște laminate frumoase, dar nu știi cum se va ține de ghearele câinelui tău și ești îngrijorat de tracțiunea și confortul lui.

  Copiii dvs. vor crește până la un moment în care nu vor petrece prea mult timp pe podea, dar iubitul tău câine va fi mereu acolo jos pe pământ. Recomandăm, prin urmare, că atunci când vine vorba de alegerea unui nou podea, potriviți podeaua cu câinele.

  Vrem ca tu si cainele tau sa fii fericit si sanatos si sa te bucuri de casa in care traiesti. Sunt cateva lucruri de retinut ca sunt specifice unei case care va include un caine (sau caini). Continuați să citiți pentru rundown pe cele mai bune pardoseli pentru proprietarii câinilor!

  Rezistența la zgarieturi
  Rezistența la zgârieturi reprezintă o preocupare semnificativă pentru proprietarii câinilor. Câinele tău are gheare și chiar dacă primește manichiură obișnuită, acele gheare îți vor zgâria potențial podelele. Vrei podele care să reziste acelei aplicații conice permanente.

  Din fericire, laminatul este printre cele mai bune alegeri de parchet pentru rezistența la zgârieturi. Nu toate mărcile sau modelele de pardoseli sunt însă identice în acest domeniu. Atunci când faceți cumpărături pentru laminat, ar trebui să vă uitați în mod special la specificațiile clasificării produselor de abraziune (AC).

  Calificările AC pentru laminat merg de la A1-A5. Etajele A1 și A2 vor fi prea scăzute pentru gospodăria dvs. prietenoasă pentru câini. Veți dori o podea cu cel puțin un rating A3 pentru a rezista acțiunii zilnică a ghearelor.

  A4 și A5 sunt pentru uz comercial, iar în timp ce sunt mai rezistente la zgârieturi, în general nu veți găsi cât mai multe stiluri de a alege. A3 este o alegere bună.

  Rezistenta la apa
  Când aveți animale de casă în casă, trebuie să fiți preocupați de rezistența la apă. Câinii vor urmări apă și zăpadă în casă, și chiar și cel mai bun câine antrenat va avea uneori accidente.

  Nu toate laminatele sunt la fel de rezistent la apă, ceea ce este un element important, deoarece laminatul este ușor de deteriorat de apă în picioare sau puddled.

  Există câteva mărci care se pot bucura de rezistență sporită la apă, inclusiv Aqua-Step și Dumaplast Dumafloor, ambele mărci belgiene. Linia Pergo’s Outlast + oferă, de asemenea, o rezistență suplimentară la apă, dar nu o rezistență totală la apă .

  Merită să acordați atenție nivelului de rezistență la apă și oricărei protecții suplimentare pe care laminatele pe care le alegeți vă vor oferi.

  Absorbția sunetului
  O problemă pe care toți proprietarii de case le pot experimenta cu parchetul laminat este cât de tare poate fi podeaua atunci când oamenii merg pe el. Acest lucru va fi de două ori adevărat dacă membrul familiei care merge pe podea are patru picioare cu ghearele (care, ocazional, latră).

  Mai ales dacă aveți vecini de la parter sau membri de familie sensibili la zgomot, veți dori să luați în considerare capacitățile de absorbție a sunetului laminatului pe măsură ce faceți cumpărături și, probabil, să investiți în podeaua acustică laminată.

  La fel cum există ratinguri de rezistență la zgârieturi, ar trebui să puteți cerceta clasa de izolație a impactului pe care îl considerați. Cele mai multe laminate cade în IIC 60. Veți dori un IIC de 60 sau mai mult pentru instalarea etajului al doilea sau în apartamente cu vecini la parter.

  Dacă doriți să vă asigurați că podeaua este suficient de liniștită, există totuși o gamă de substraturi pe care le puteți achiziționa, de la plută la textile, care vă vor ajuta să absorbiți sunetul din clapa de clapetă.
  Tracţiune
  Ultimul element de luat în considerare este tracțiunea. În timp ce elementele anterioare sunt lucruri importante pentru proprietari și vecini, acest ultim lucru va fi cel mai important pentru câinele dvs.

  Câinii nu au aceeași relație cu podeaua pe care oamenii o fac. Lamele de câine pur și simplu nu au fost construite pentru a merge pe suprafețe grele, alunecoase; ele au fost construite pentru iarbă, murdărie și stâncă. Câinii își folosesc ghearele pentru a se prinde în timp ce se plimbă și nu pot prinde foarte ușor o suprafață alunecoasă ca suprafața laminată.

  Mai ales ca cainii in varsta, ei devin mai rigizi in picioare si mai putin capabili sa se ocupe de alunecari. Toate acestea înseamnă că este mult mai ușor ca câinii să alunece și să cadă dacă pierd o tracțiune. Mai ales un câine vechi poate fi rănit, rănind spatele, șoldurile sau alte articulații dacă cad pe podele alunecoase. Nu vrem ca acest lucru să se întâmple cu vreun membru al familiei dvs. de blană.

  Atunci când alegeți laminat, puteți lua mai mulți pași pentru a vă asigura că faceți cea mai bună și mai confortabilă alegere pentru câinele dvs., inclusiv cumpărarea de boabe distractive și șosete pentru tracțiune.

  Există, de asemenea, lucruri pe care le puteți face pentru a face podeaua mai sigură. În primul rând, puteți utiliza covoare și alergători în zone în care câinele dvs. este probabil să meargă sau să-i placă să se întindă. Acestea vă vor ajuta să vă mișcați ușor și să vă ajutați câinii mai în vârstă să se ridice.

  De asemenea, puteți căuta podele laminate cu textură. Unele mărci produc laminate care reflectă textura lemnului natural. Aceasta poate fi o alegere bună pentru a oferi câinelui dvs. mai multă tracțiune. Pergo XP și marca Trafficmaster , de exemplu, vând pardoseli texturate care imită lemn natural.

  Site-urile web ale unor magazine mari de îmbunătățire a acasă, cum ar fi Home Depot, vă permit să selectați “texturat” ca un limitator de căutare în căutarea online a laminatului lor. Acesta poate fi un loc bun pentru a începe să vă vedeți alegerile.

  Concluzie
  Laminatul are atât argumente pro și contra pentru familiile cu câini. Multe branduri oferă un tip de caracteristici rezistente la zgârieturi, rezistente la umiditate și absorbție a sunetului care vor funcționa bine pentru uzura deosebită pe care o casă deținută de câini o va întâlni.

  Laminatul poate fi totuși periculos pentru unii câini – în special câinii mai în vârstă care au mai multe probleme în a se ridica de la o poziție de stabilire. Dacă doriți să profitați de lucrurile bune pe care laminatul le poate oferi, vă recomandăm să luați serios în considerare folosirea suplimentară a covoarelor și a alergătorilor în zonele cele mai frecventate ale animalului dvs. de companie sau achiziționarea unui laminat specific texturate care să permită câinelui dvs. obțineți o mai bună aderență.

  Lasă un răspuns