Sari la conținut

Corinsele decorative: 5 motive pentru care ar trebui alese

  cornise albe

  Ce sunt Cornisele pentru tavan?

  Vom începe cu o scurtă prezentare, asta deoarece unii oameni ar putea să nu fie familiarizați cu ce sunt cornisele duropolimer. Cornisele de tavan este o „masca” folosită pentru decorare, unind imbinarea dintre pereți și tavane, unde pot apărea adesea crăpături sau inegalitati. De obicei, are dimensiuni uniforme, cum ar fi cele găsite în gama noastră de cornise duropolimer sau cornise tavan poliuretan. Cornișa este un produs decorativ, adesea cu forme sculptate în model și cu proiecte de dimensiuni diferite, așa cum se vede în poza de mai sus.

  1. Adăugați un pic de stil in camera dvs. 

  Orice stil de cornișă este perfect pentru a adăuga o anumita forma deosebita în partea superioară a pereților, oferindu-le o notă de finisare elegantă și pentru a pune cu adevărat o cameră in valoare. De asemenea, face ca decorul să nu pară neterminat, ca și cum ar lipsi ceva în detaliile camerei in care se monteaza cornisele tavan polimer.

   

  2. Optati pentru un aspect Clasic sau Modern

  Indiferent de stilul pe care îl considerati potrivit pentru camera dvs., fie că este clasic (victorian, edwardian, georgian, Art Deco) sau ceva mai contemporan, cornișa decorativa de perete este foarte eficienta pentru a crea caracter și a îmbunătăți o temă de design interior. De asemenea, pentru că există atât de multe tipuri diferite de cornise decorative pentru tavan, este garantat să existe ceva care să se potrivească tuturor gusturilor, indiferent dacă este simplu sau cu model. Iar pentru acest lucru nu trebuie sa va faceti griji, gasiti cu siguranta modelul special si deosebit pentru gustul dvs.

  3. Atât de ușor de instalat!

  Procesul de montaj cornise tavan nu ar putea fi mai simplu! Puteți comanda cornise de montat tavan, le puteți tăia în unghi de 45 de grade și le puteți lipi cu adeziv special conceput pentru corniseFixx&GO. Nu trebuie să fiți un expert în bricolaj, doar citiți ghidul nostru pas cu pas, acesta explică în mod clar procesul de instalare a gamei de cornisa decorativa alba. De asemenea, daca aveti nevoie de un montator profesionist, contactati-ne!

   

  4. Alege sa ai unul dintre cele mai elegante interioare din lume

  Ai nevoie de inspirație pentru design? Unele dintre cele mai faimoase și renumite hoteluri, restaurante și clădiri din lume au optat pentru cornise decorative pentru tavan. Locuri precum Dorchester, Claridges și Palatul Blenheim(locatii renumire din Anglia) se laudă cu unele dintre cele mai frumoase și uimitoare exemple de cornise decorative care adaugă prestigiu și măreție interiorului clădirii.

   

  5. Adăugați valoare locuintei dvs

  Montajul unei cornișe impresionante este o modalitate excelentă de a duce o cameră goală și neinteresantă într-un loc stimulant vizual, care, ca bonus, va adăuga valoare proprietății tale. Chiar si prin inchirierea sau vanzarea proprietatii veti avea un plus considerabil. Aruncați o privire la unele dintre modelele expuse pe site-ul nostru și imaginați-vă cât de bine ar arata una din cornise montata in camera dvs., at ar schimba aspectul si vibeul incaperii.

  vopsire cornise

  Cum vopsim cornisele decorative pentru tavan?

  Când vopsiti cornișele, este important să rețineți că procedura este diferita si depinde de materialul din care este făcută aceasta. De exemplu, unele materiale din care-s concepute cornișele, cum ar…
  cornise albe

  Tot ce trebuie sa stii despre Cornise Tavan

  Cornisele sunt elemente pentru decor ce se folosesc la imbinarea dintre perete si tavan. Acestea schimba total aspectul incaperilor si le fac sa arate cu adevarat special. Au fost folosite…
  Profil pentru banda LED din poliuretan

  Iluminare cu profil banda led

  Căutați un nou iluminat pentru a vă îmbunătăți interiorul? Profile banda led va adăuga o atmosferă specială și originală camerei tale. Mai slabă și, prin urmare, mai blândă, această iluminare…

  Lasă un răspuns