Sari la conținut

Covor PVC Tarkett sau Linoleum, ce alegem? Covor PVC medical

  covor PVC medical

  Covor PVC si Linoleum sunt doua produse foarte similar, dar totusi, atat de diferite. Desi este des intalnita formularea covor pvc linoleum, se poate crea o mica confuzie pe care vom incerca s-o clarificam in acest articol.

  Care-i cea mai buna alegere, covor PVC sau Linoleum? In prima faza, acestea au multe similitudini: ambele constituie o podea calda si comfortabila, absorb foarte bine zgomotul, izoleaza termic, se monteaza usor si sunt foarte usor de intretinut sau curatat. Totodata, intrece covor PVC si linoleum sunt diferente, precum procesul de productie al acestora si diverse avantaje pe care le constituie fiecare. In mod eronat se crede ca un covor PVC este de fapt modul mai nou de denumirea a linoleum. Vom incerca sa aflam impreuna principalele particularitati ale covor PVC si Linoleum!

  Ce este Linoleum Tarkett si avantaje Linoleum Tarkett

  linoleum Tarkett

  Linoleum dateaza inca din 1860, atunci fiind inventat de Frederick Walton. Denumirea acestuia vine din latina. „Linum” inseamna pânză, iar „oleum” care inseamna ulei. Panza de ulei? Nu chiar, pentru fabricarea linoleum Tarkett sunt folosite plante plus minerale ca materii prime. Ulei de in si rășină de pin, acestea ajuta la consolidarea compusilor. Linoleum Tarkett este compus in intregime din materii prime regenerabile.

  Linoleum a fost foarte popular pana in anul 1945, odata cu incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Apoi, meteriile prime sintetice au castigat teren datorita pretului mai mic si modul de obtinere mai avantajos. Totusi, Linoleum Tarkett a revenit in trend si este deseori recomandat de arhitecti si designeri in diverse stilul decorative moderne. 

  Linoleum este versatil si in principal folosit datorita materialelor naturale biodegradabile folosite pentru productia acestuia. Iar acest lucru este foarte important pentru ca traim o perioada in care grija noastra fata de mediul inconjurator este esentiala pentru a asigura un trai decent generetiilor urmatoare.

  Linoleum Tarkett are o colectie larga de modele si nuante linoleum. Este un tip de podea durabila si rezistenta cu o durata de viata cuprinsa intre 20-30 ani. Daca intretinere si curatare linoleum este corespunzatoare, atunci durata de viata se extinde.

  Linoleum trafic este rezistent la uzura si murdarie, este o podea igenica si utila in orice amenajare. Avantaje linoleum, consideram ca multe dintre acestea vor ajuta la decizia finala in alegerea unei podele.

  • constituite un material natural si reciclabil 100%
  • este format dintr-o colectie varianta
  • este un produs certificat Cradle to Cradle ( se bazeaza pe principii ecologice )

  Pe laminat-parchet.ro gasiti disponibile toate variantele de linoleum Tarkett, aruncati o privire si poate veti gasi produsul ce se potriveste cu cerintele dvs. Fiabilitate si versatilitatea sunt atuurile linoleum.

  Linoleum Tarkett este fabricat conform noilor tehnologii XF. Colectia Tarkett prezina peste 88 modele de culori vibrante si dinamice. Cu siguranta veti gasi modelul potrivit oricarui stil decorativ.

  Avantaje covor PVC trafic intens

  covor PVC rezidential

  Acum poti opta pentru instalarea covor PVC living si hol. Datorita modelelor de covor PVC trafic intens comercializate pe laminat-parchet.ro si care se comporta excelent in zonele cu trafic intens, pot fi montate in incaperi circulate. Avantaje covor PVC living sunt multiple. 

  Covor pvc contribuie la mentinerea unui spatiu curat datorita faptului ca se poate curata foarte usor si foarte bine, fara a ramane mizerie pe acesta. Lucru ce ajuta la calitatea aerului din camera. Covor PVC Tarkett este special conceput pentru a indeplini standarde de mediu ce ajuta la crearea unui aer mai curat in camera.

  Colectia de covor PVC Tarkett cuprinde variante covor eterogen ( compus din mai multe straturi), cat si variante covor omogen (compus dintr-un singur strat). Vom prezenta cateva din avantaje covor PVC:

  • este un material compact si are eficienta mare in izolare fonica covor PVC
  • este perfect a se monta in institutii: scoli, spitale, unitati militare etc.
  • covor PVC HoReCa, acesta se potriveste perfect si in aceste spatii
  • exista game de covor PVC de lux ce ofera un design exclusivist, mai ales in magazine retail
  • covor PVC aderenta ridicata, toate modelele sunt tratate pentru a nu aluneca pe acestea

  Covor PVC rezidential si Covor PVC medical

  Aceste doua tipuri de covor PVC sunt cele mai cautate la momentul actual. Reprezinta insumarea tuturor proprietatilor pe care le poate detine un covor PVC Tarkett. Pe laminat-parchet.ro gasesti multiple modele de covor PVC:

   

  covor pvc pentru cabinete medicale

  Covor PVC pentru cabinete medicale. Cele patru variante prezentate mai sus sunt special concepute pentru astfel de spatii. Culorile disponibile sunt: albastru, terra, bej si gri. Covorul PVC medical este antibacterian si antifungic, se curata extrem de bine si ajuta la constituirea unui spatiu steril. Toate aceste aspecte sunt importante indeplinirea conditiilor in vederea obtinerii avizului de functionare.

  pareri parchet triplustratificat

  Parchet triplustratificat pareri si intrebari

  Ce este un parchet stratificat? Parchet stratificat este o podea compusa in intregime din lemn. Exista deosebiri intre parchet masiv si parchet stratificat, vom incerca sa le expunem pe scurt.…
  parchet stratificat si lemn stratificat

  Despre parchet stratificat si lemn stratificat

  Cuvantul „parchet” face de obicei referire la conceptul de podea gata de instalat. Placile de parchet stratificat sau laminat, nu mai necesita alte procese, se pot monta direct dupa achizitie.…
  Parchet stratificat incalzire pardoseala

  Parchet stratificat incalzire pardoseala

  In general, parchet stratificat se potriveste cu incalzirea in pardoseala. Rezistenta termica reprezinta cel mai important aspect, mai ales in cazul parchet stratificat unde materialul este lemn natural 100%. In cazul parchet…
  montaj parchet triplustratificat

  Montaj parchet triplustratificat

  Ca parchet stratificat sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, sapa peste care se monteza ar trebui sa indeplineasca anumite criterii. Trebuie sa fie o sapa solida si…

  Lasă un răspuns