Cum alegem cel mai bun parchet laminat și unde se găsește de cumpărat?

  Cum alegem cel mai bun parchet laminat și unde se găsește de cumpărat? Având avantaje deosebite față de toate tipurile de podele parchetul laminat este la această oră regele podelelor din România, cu peste 10 milioane de metri pătrați montați pe an! Da, poate este greu de crezut, dar aceasta este realitatea.

  Parchet Laminat montat epc008 montat

  Parchet Laminat montat epc008 montat

  Care sunt avantajele parchetului laminat?
   – preț accesibil pentru orice buzunar
   – montaj sau chiar și demontaj foarte ușor
   – gamă coloristică imensă cu peste 1000 de decoruri aflate în piață
   – rezistență în timp foarte bună
   – foarte ușor de întreținut, se curăță repede și nu necesită soluții scumpe.
    – aspect de lemn de orice tip dorim de la bambus la arțar, stejar, pin, fag, nuc, cireș, salcâm.
    – mai noi găsim și decoruri de piatră pe piața, marmură, ardezie, granit, onyx, etc.
   – foarte cald la picioare fiind ideal pentru situații când nu avem încălzire în pardoseală, doar mocheta îl întrece!
   – există modele ce se pot monta și peste încălzire în pardoseală și care au un coeficientul de trasfer termic excelent intre 0.059 și 0.089 m2KJ/W.
   – ecologic, cu clasă a emisiilor toxicee A, iar la sfârșitul utilizării total biodegradabil se poate transforma în material de încălzire cu peleți.
   – diverse grosimii ce ne permit să ne ridicăm fix cât avem nevoie!
  Avantaje modele premium
   – antistatic,  rezistență la impact excelentă,  rezistență la apă și la umiditate excesivă precum în baie și bucătărie, dar și în cazurile de inundație. Din aceste motive se pot monta oriunde fără nici o restricție.
  Cum alegem cel mai bun parchet?
  Alegerea celui mai bun parchet laminat poate să fie o decizie foarte grea! Asta se datoreaza faptului că există mii de decoruri, dar și multe detalii tehnice, iar pentru cel care se lovește prima dată de acest domeniu chiar este greu de găsit soluția ideală pentru un anumit tip de spațiu, fie apartament, vilă, pensiune, hotel, restaurant, bar, cafenea, sală de sport, conferințe, seminarii, sau școală, dar nu și dacă citești cu atenție acest articol ce poate să fie un adevărat gid!
  Ghid de cumpărare parchet laminat. 
  Prima dată când dorim să achiziționăm trebuie să calculam suprafața spațiului și asta o faci fie cu ruleta sau mai nou și mult mai ușor și sigur este cu laserul.  Luăm lungimea și lățimea, le înmulțim și apoi adaugăm 5% pierderi la montaj.
  Dacă știm suprafața trebuie să vedem și pe ce urmează să fie montat parchetul : șapă veche cu denivelări, linoleum, parchet masiv vechi,  gresie, piatră, dușumea izolată sau neizolată, mozaic OSB . În principiu alte tipuri de podele nu pot fi folosite ca și suport cum ar fi de exemplu mocheta, aceasta se scoate și se va monta direct pe linoleum sau șapă.
  Deși pare simplu, “punem repede un parchet laminat și am rezolvat problema” lucrurile trebuie să fie bine făcute pentru a avea un parchet laminat pe care sa îl folosești o lungă perioadă de timp!
    – șapă veche,  de obicei este denivelată fiind pusă pe vremea lui Ceauşescu când parchetul laminat nu exista. Soluție, o șapă autonivelantă și am rezolvat problema, se usucă repede și ai o podea excelentă pentru parchet laminat. Ne trebuie un parchet de trafic redus dacă este apartament sau vilă și un parchet laminat de trafic intens dacă este spațiu public.  Folie polistiren extrudat de 3 mm este foarte bună! Plintă duropolimer sau polimer dur sau MDF de la Arbiton.
   – linoleum,  trebuie verificat să nu aibă mucegai dedesubt, sa fie foarte bine lipit și să nu aibă denivelări.
   Merge orice parchet  cu orice tip de folie.
   – parchet masiv vechi,  gresie, piatră, mozaic, OSB, la toate acestea verificat cât se poate de amănunțit dacă sunt prinse bine, nu au voie să miște nici măcar un milimetru. Orice parchet, dar recomand polistiren extrudat de 6 mm.
    – dușumea izolată sau neizolată, dar și zone unde dedesubt avem un subsol, beci, recomand folie polistiren extrudat cu aluminiu pentru ca bariera de aluminiu ține departe de parchet vapori de apă sau o umezeală excesivă. De reținut aici ca situația trebuie rezolvată pentru că se va face mucegai în timp! Parchet laminat rezistent la apă și umiditate!
   – șapă nouă elicopterizată este șapa ideala peste care se poate pune orice parchet și orice folie.
  Odată ce știm din ce este podea mergem sa alegem parchetul corespunzător și apoi nuanța potrivită și nu invers cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.
  De unde cumpăr cel mai bun parchet laminat ?

  Puteți cumpăra de oriunde doriți, însă de reținut este faptul că marile magazine nu acordă trasport de multe ori nici contracost dacă comanda este mică și nici suport tehnic fiindcă vânzătorul de la raionul de parchet este și la uși și la perdele sau altele nefiind vreun specialist în domeniu sau sa aibă o mare experiență în montaj parchet laminat. La laminat-parchet.ro ți se oferă tot suportul tehnic de care nevoie și transport gratuit pentru orice comandă de parchet laminat Egger.

  Prețul pe metru pătrat o sa vezi ca ori este la fel sau poate mai ieftin!
  Totodată laminat-parchet.ro îți oferă posibilitatea de a cumpăra exclusiv online fără a te mai deplasa la vreun magazin! Eliminăm aglomerația, consumul de carburant, timpul pierdut pe străzile pline de mașini și gropi!
  Cel mai bun parchet laminat?
  Este parchetul care are ca și calități tehnice cât mai multe din inovațiile actuale, precum și la mașini,  capul de serie full accesorizat este varianta cea mai buna.
  Voi enumera acum aceste calități tehnice:
   – Clasa de trafic 33 cea mai mare
   – Clasa de impact AC5
   – Antistatic,  nu reține praful,  nu se pătează se întreține foarte ușor.
   – V4 , este finisat pe toate laturile și formează la montare un mic nut între plăci
   – rezitent la zgârieturi și alte acțiuni mecanice.
   – rezistență la apă și umiditate excesivă
   – total sincronizat,  aspect premium fiecare nod și venatură a lemnului se simte la atingere, odată montat nu îți poți da seama dacă este parchet laminat sau parchet masiv.
   – placă mare se așează foarte bine și lasă impresia de dușumea fiind foarte la modă.
   – click rapid 5G cu garnitură de plastic pe laterala mică pentru un plus de siguranță asupra click, acea zonă este cea mai sensibilă.
   – garanție peste 30 de ani dată de producător.
   – rezistent la încălzirea prin pardoseală
   – Clasă A+ la emisii toxice
   – produs complet ecologic cu certificat de calitate cu norme europene.
   – fabricat total cu materiale 100% naturale.
  – grosime 14 mm, este super solid și se așează perfect peste orice podea.
  Cam așa arată detaliile tehnice pentru cel mai bun parchet laminat!
  Parchet laminat epc018 montat

  Parchet laminat epc018 montat

  Recomandare: Un parchet laminat de cea mai bună calitate fără o folie de izofloor, polistiren extrudat nu are nici o valoare!  Poate să scârție și chiar sa se rupă din click mai repede de cât va așteptați.
  Multe persoane din domeniu se feresc să spună exact care este cel mai bun parchet laminat și vin cu varianta  “cel mai bun parchet laminat pentru spațiul unde trebuie montat.” Este și aceasta o soluție pentru a vinde si modele mai slabe din punct de vedere tehnic, dar care își fac treaba foarte bine însă răspunsul corect este cel de mai sus.
  Sigur că orice persoană dorește să cheltuie cât mai puțin pentru achiziționarea parchetului laminat și aici am cel mai bun exemplu pentru dvs.
  Un prieten bun cu un restaurant vine la mine și îmi spune,  vreau un parchet laminat bun la preț care să mă tina 2 -3 ani și i-am dat parchet 8 mm, clasă 32. După 3 ani arată excelent.
  Așa este, pentru zone diferite cu trafic diferit și mai ales pentru cât dorim sa folosim acel parchet se pot alege de la clasă 31  pentru un dormitor,  clasă 32 pentru living și  clasă 33 pentru hol intrare,  bucătărie și mai nou baie dacă este Aquastop.
  Nu recomandăm parchet de 6 sau 7 mm doar dacă este vorba de o expoziție și avem nevoie de câteva zile sau dacă chiar nu avem suficienți bani pentru minim un parchet de 8 mm.
  Va recomandam chiar sa asteptati un pic ca un model de parchet de 8 mm minim sa intre in perioada de reduceri  si atunci sigur gasiti ceva bun la un pret foarte bun.

  Lasă un răspuns