Sari la conținut

Cum Platesc?

Pentru fiecare comanda, Laminat-Parchet.ro vă pune la dispoziție următoarele modalități de plată potrivite fiecarui client in parte:

-Plata prin transfer bancar/ordin de plata, in urma transmiterii facturii proforme emisa de către noi dupa confirmarea comenzii (cel mai sigur sistem de plata)
-Numerar, la casieria bancii (daca nu aveti cont deschis la o alta banca, aceasta optiune este valabila doar la sucursalele Raiffeisen Bank)
-Plata cu cardul prin intermediul aparatului POS (valabila doar in showroom-ul din Bucuresti)

În cazul efectuării plații prin Ordin de plată / Transfer bancar, transferați valoarea proformei în contul bancar al Best Invest Group, deținător al domeniului Laminat-Parchet.ro

Vă rugăm să specificați în ordinul de plată numărul proformei/facturii.

Plata poate fi procesata imediat sau poate dura pana la 48h pana cand aceasta se proceseaza. Termenul de livrare decurge din momentul procesării plăţii.

Situație comenzi telefonice:

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în cazul unei comenzi telefonice prin intermediul departamentului Servicii clienți.
Din motive de siguranța a datelor, nu puteți utiliza toate modalitățile de plată menționate mai sus.
Puteți opta doar pentru plata prin Ordin de plată / Transfer bancar sau pentru Plata în avans în magazinul fizic Laminat-Parchet.ro