Sari la conținut

Cart

Cumpăra cu încredere de la noi. Livram parchet, plinta, folie și accesorii din 2006 în toată România, dar și în alte țări!
Dacă întâmpini dificultati în procesul de comanda suna acum la 0722458121 și te ajutam noi.

IMPORTANT DE STIUT!

  • cantitatea parchetului si a izolatiei trebuie completata cu numarul de metri patrati de care aveti nevoie ( nu omiteti sa luati in calcul si pierderile )
  • cantitatea plintei trebuie completata in bucati, fiecare plinta avand in descriere lungimea unei bare
  • pentru produsele ce se doresc a fi ridicate din depozit trebuie sa ne contactati inainte deoarece se pot afla in depozit ce nu sunt pe raza Bucuresti/Ilfov
  • costul transportului se va transmite ulterior inregistrarii comenzii sau inaintea daca ne contactati pe whatsapp, email sau chat online. Fiecare produs avand conditii speciale de transport (dimensiuni atipice, greutati foarte mari, calcul volumetric, impachetare speciala etc.), este necesar sa personalizam costul in functie de fiecare comanda.
  • produsele se vor achita inainte de livrare prin transfer bancar, numerar la casieria bancii, online prin intermediul cardului sau numerar la sediul nostru.

Dupa finalizarea comenzii veti primi in scurt timp o factura proforma ce permite achitarea prin modalitatea de plata selectata, iar comanda se inregistreaza doar dupa ce proforma este achitata. Plata online se va efectua prin accesarea butonului “PLATESTE CU CARDUL” din factura proforma. Este o metoda folosita pentru a preintampina eventualele neconcordante ale stocului fizic cu cel din sistem.

Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin