Sari la conținut

De ce sa alegi parchet laminat?

  Parchet Laminat Kronotex Robusto Stejar Harbour 3570 3

  Parchetul laminat este o podea la preturi accesibile. Aceasta podea se fabrica într-o paleta extrem de diversa de nuante. Reprezinta un parchet confortabil deoarece este realizat 80% din lemn, dar și o suprafață rezistentă, fiind construit prin intermediul celor mai avansate tehnologii din domeniu, avand o calitate foarte buna si o durata de viata indelungata. 

  Va aducem la cunostinta care sunt avantajele folosirii unui parchet laminat in casa dvs. Acest tip de parchet laminat este practic, fiind ușor de instalat și de intretinut. Unul din beneficiile parchetului laminat pentru căminul dumneavoastră este ca-i foarte practic, nu necesita reconditionare sau alte proceste care pot crea deranj.

  Parchetul laminat prezintă o serie de avantaje față de alte tipuri de pardoseli, iar Laminat-Parchet.ro oferă o colectie bogata a acestui produs special. În funcție de mai multe aspecte, parchetul laminat este: anti-static, anti-zgarieturi; parchet rezistent la apa, pretabil pentru incalzirea in pardoseala, parchet trafic intens, produs cu garantie extinsa si multe alte caracteristici premium.

  Desi parchetul laminat este de multe ori confundat cu cel triplustratificat, el prezinta mai multe avantaje fata de parchetul din lemn. Prin tehnologiile avansate folosite pentru designul imprimat pe plata de parchet laminat, acesta poate fi realizat într-o multitudine de variații, în funcție de culori și esența lemnului.
  Avand  peste 500 de decoruri in diverese finisaje ale suprafeței și dimensiuni, noua colecție Laminat-Parchet.ro de parchet laminat este un produs excelent pentru orice interior doresti sa creezi.

  Pe langa alte beneficii, tipurile de parchet laminat sunt fabricate din lemn, oferind izolație termică naturala pentru locuinta ta. Totodata poate avea și o izolare fonică excelentă, in cazul in care este necesar si asta datorita grosimii pe care o prezina anumite modele de parchet laminat 14mm.

  Dacă doriți sa inlocuiti podeaua în dormitor sau în living, in mod cert nu veți da greș achizitionand un parchet laminat rezistent la apa potrivit nevoilor dvs.

  Aceste podele din parchet laminat sunt durabile, fiind construite din plăci cu miez foarte dens(HDF), care oferă rezistență la impact și la presiune, mai ales in camerele cu tranzit intens. Parchetul laminat nu se deformeaza din cauza elementele de mobilier grele, iar stratul superior protejează lemnul de zgârieturi si abraziuni.

  Pardoselile din parchet laminat constituie o decizie bună și prezintă beneficii  pentru incaperile în care este intotdeauna activitate intense. Este o podea utila pentru orice proiect.

  Laminat-Parchet.ro ofera parchet laminat ce are o suprafață dură sigilată și un înveliș laminat rezistent, tratat in asa fel incat sa constituie o barieră excelentă în fața dezvoltarii bacteriilor, sprijind la menținerea unei locuințe curate și sănătoase pentru o perioada lunga de timp.

  Prin sistemul de imbinare al plăcilor de parchet laminat se previne acumularea de praf și murdărie, iar curățarea se realizeaza foarte ușor. Montaj rapid și fără bătăi de cap, instalarea parchetului laminat reprezinta o activitate ce poate fi făcută de orice persoana. Bineinteles ca este necesară o pregătire a zonei pe care va fi montat parchetul, iar uneltele necesare sunt foarte puține si nu sunt greu de utilizat.

  Modelele Laminat-Parchet.ro de parchet laminat se monteaza cu sistemul de imbinare  2-Lock si 5G, iar avantajul este că tehnica de instalare poate fi făcută de o singură persoană, fara sa necesite costuri suplimentare pentru o echipa profesionala.

  Parchet fabricat complet Ecologic. In interior, miezul parchetului laminat este facut din fibră lemnoasă compresată, pentru a creste nivelul de rezistenta si durabilitate. Toate tipurile de parchet laminat Laminat-Parchet.ro au lemn în proporție de 80%, putând fi reciclat ca și combustibil pentru producerea de electricitate, acesta constituind un avantaj important atunci cand vrei sa schimbi pardoseala.

  plinta parchet

  Plinte parchet in trend. Cum se monteaza plinta?

  Exista in piata de podele, extrem de multe variante de plinte pentru mascarea rostului de dilatare, precum si a cablurilor. In prezent, variantele de plinta canal cablu nu mai sunt…
  izolare fonica

  Folie izolare fonica parchet. Folie autoadeziva pentru LVT

  Folie parchet aluminizata Variantele standard de folie parchet pe care le recomandam sunt placi polistiren extrudat, precum: Arbiton Secura Extra Aquastop Smart 3mm Arbiton Secura Max Aquastop Smart 5mm  …

  Lasă un răspuns