Sari la conținut

Despre Noi

[vc_row el_class=”about_us”][vc_column][vc_single_image image=”17777″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Despre Noi

Filosofia noastră a fost de la început una foarte simpla! Sa fim cel mai mare și mai bun magazin online de parchet din România.

Astfel, în 2006 când am apărut în piață, am fost prima firma care a vândut parchet laminat online cu livrare rapida în toată România.

Astăzi avem mii de clienți care au cumpărat parchet laminat, parchet stratificat sau parchet masiv de la noi, dar și accesorii.

Am oferit permanent cele mai bune prețuri, dar și un suport dedicat problemelor tehnice pentru orice situație întâlnită.

Suntem primul site care a lansat în România produse precum, parchet laminat rezistent la apa sau plinta Alba din MDF.

Am ajuns cel mai mare site de parchet prin expunerea a peste 999 de modele de parchet și peste 300 de modele de plinta, dintre care peste 90% le putem livra în câteva zile de la comanda oriunde în România și nu numai.

Gama extrem de mare de modele, orientarea permanenta pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri, dar și o rapiditate foarte mare în procesarea comenzilor și livrarea lor fac din Laminat-Parchet.ro unul dintre cele mai bune site-uri dedicate acestor tipuri de materiale.

 

Laminat-Parchet.ro Este membru al BigAdvertising grup din care mai fac parte:

apa-gaz-canalizare.ro
pal-melaminat.ro
plintaonline.ro
zgs.ro
dus-cabina.ro
folieparchet.ro
izofloor.ro
krono-swiss.ro
paravandus.ro
tencuialadecorativa.org
termice-centrale.ro
usi-interior.org
usi-sticla.org
vopsealavabila.org
xpertpro.ro
LaReducerisiOferte.ro

Si alte peste 100 de siteuri din alte domenii.

Laminat-Parchet.ro aparține Best Invest Group SRL.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]