Este obligatoriu sa torni sapa?

  Majoritatea constructorilor spun ca da, este dealtfel si o afacere foarte buna pentru ei! Noi spunem ca prima data trebuie sa vezi ce diferente de nivel ai, sau ce gropi si denivelari exista pe suprafata podelei. Am vazut in multe cazuri podele aproape perfect drepte, placa a fost trasa bine si astfel nevoiea de sapa apare doar daca trebuie sa aduci la nivel anumite camere.
  Daca diferentele de nivel in camere sunt foarte mari, va recomandam sa turnati sapa asa veti a avea o podea pregatita pentru montajul unui parchet laminat sau a altor materiale pentru finisarea podelei.
  Nu crede primul pret pentru turnarea sapei care il primesti de la un constructor, de multe ori acesta este foarte umflat!
  Sapa autonivelanta pe care o recomandam nu mai este chiar atat de scumpa cat a fost pe vremuri, iar punerea ei in opera se poate face de catre oricine, acesta se autoniveleaza de aici si denumirea ei de sapa autonivelanta, o torni, o intinzi bine si o lasi sa se usuce! Celelalte tipuri de sapa necesita oamnei cu experienta pentru a o turna corect si a o nivela corespunzator. 
  Daca esti cat de cat dibaci poti sa-ti torni sapa singur la niste costuri foarte mici! Daca ai diferente mari de nivel iti recomandam sa pui polistiren extrudat ca sa ajungi
  la un nivel egal in toata camera. Astfel nu ma trebuie sa incarci foarte mult in acele zone iar consumul de sapa este firesc mai mic!
  Da, recomandam turnarea de sapa pe polistiren extrudat, asta face ca podeaua dvs. sa fie perfect izolata, iar apoi cand se monteaza parchetul sa folositi folia din polistiren extrudat pentru a avea o podea perfecta.
  Multi clienti ne intreaba ce se intampla daca nu turnam sapa si montam parchetul Laminat-Parchet, simplu, in zonele cu gauri cand calcati acesta scartie sau chiar se poate rupe daca in zona respectiva  este montat un corp de mobilier, la fel si daca aveti parti in sapa ridicate.
  Daca vreti ca totul sa iasa bine, trebuie ca sapa dvs sa fie dreapta, nu perfect dreapta, perfect nu exista, dar nici sa aiba denivelari foarte mari!
  Daca ai ales sa torni sapa trebuie stiut ca acesta se usuca complet cam in 7 zile in functie si de temperatura din camera respectiva, unii spun ca se usuca in 48 de ore, gresit, dupa 48 de ore se poate doar calca pe acesta dar dedesupt este inca umeda, montarea parchetului mai devreme de 7 zile poate creea un condens destul de mare intre cele doua si asta nu este recomnadat!
  Speram ca astfel am raspuns intrebarilor clientiilor nostrii despre turnarea unei sape, daca nu ai gasit aici explicatia dorita nu ezita sa ne contactezi pentru alte detalii.

  Lasă un răspuns