Sari la conținut

Iluminare cu profil banda led

  Profil pentru banda LED din poliuretan
  Căutați o noua modalitate de  iluminat pentru a vă îmbunătăți aspectul interior al locuintei? Profile banda led va adăuga o atmosferă specială și originală camerei tale. Mai slabă și, prin urmare, mai blândă, această iluminare indirectă este disponibilă în mai multe variante de modele și materiale. Să aruncăm o privire asupra numeroaselor posibilități oferite de benzile LED si Profile banda led. Cumpara acum profile banda led la super pret online de aici!

  De ce să alegeți profil banda led?

  Becurile, neoanele, candelabrele și lustre led plasate în centrul tavanului sunt impresionante. Deși foarte practic, iluminatul principal plasat în centrul tavanului rămâne obișnuit. Pentru a da o notă mai armonioasă camerei tale, ai nevoie de un accesoriu suplimentar: profile banda LED. Profil banda LED are la baza atât iluminatul practic, cât și decorativ. Modul de difuzie și luminozitatea acestuia îl fac un accesoriu unic. Deoarece este autosuficient, poate servi foarte bine ca iluminat principal. Conform unui proces destul de special, iluminarea prin profil banda led este, de asemenea, considerat a fi iluminat indirect. Într-adevăr, prin amplasarea sa, proiectează lumina pe profil. Acesta din urmă va răspândi apoi lumina în toată încăperea astfel încât să o ilumineze corect. Nu uitati ca pentru un iluminat mai bun, se foloseste o banda de reflectorizanta. Profilul banda LED își găsește în mod ideal locul de-a lungul perimetrului încăperii, pe tavan sau pe podea. Niciun colț nu scapă de lumina pe care o proiectează. Și mai bine, cu gama larga de profil banda LED, posibilitățile de instalare sunt multiplicate.

  Ce tip de profil banda led este potrivită pentru interiorul tău?

  Te gândești să instalezi un profil banda led în camera de zi, hol sau dormitor? Înainte de a-ți transforma proiectul în realitate, alege un profil cu banda LED care se potrivește perfect camerei tale.

  Profil pentru banda LED din poliuretan

  Profil pentru banda LED din poliuretan permite iluminarea indirecta, ideală atât pe tavan cât și pe podea. Datorită esteticii sale contemporane, banda LED este binevenită în acest profil. Se fixează prin lipire, care va fi invizibila odată ce instalarea este finalizată.

  Cornișa prefabricată

  Nu este nevoie să vă bateti capul cu o instalație mare și o fixare specială! Unele modele oferă materiale prefabricate. Găsim, de exemplu, cornișe din ipsos sau material sintetic deja formate. Aceste tipuri de cornișe permit o mai bună instalare a benzilor LED. În plus, pentru a le fixa, este suficient să folosiți un lipici ultrarezistent. Pentru a garanta longevitatea benzii LED, trebuie să așezați o placă de aluminiu pe ea. Acest truc va disipa mai usor caldura produsa de panglica, asigurand astfel eficienta optima.

  Cornișa Gips Carton

  Acest tip de cornișă iluminată necesită o manevră mai mare decât cele două tipuri menționate mai sus. Într-adevăr, cornișa ta trebuie să fie din gips-carton și instalată pe tavan. Și aici va fi necesar să instalați o placă de aluminiu și să alegeți o bandă LED deosebit de intensă. Avantajul cornișei din gips carton este aspectul sau absolut spectaculos. Desigur, se fixează cu ajutorul unui lipici, asta face că instalarea sa fie mai complexă. Oricum ar fi, cornișa din gips carton permite o marjă mare de decor. De exemplu, puteți integra spoturi încastrate în tencuială si instalați echipamentele în centrul tavanului.

  Cum să-ți alegi banda LED?

  Odată cu abundența de oferte, alegerea unei benzi LED poate deveni o adevărată bătaie de cap. Pentru a evita pierderea în labirint, consultați criteriile de selecție de mai jos.

  Lungimea benzii LED

  Benzile LED sunt adesea vândute în role de 5 metri. Pentru a cunoaște lungimea accesoriului, trebuie doar să citiți eticheta. Dacă aveți dubii, consultați vânzătorul. Dacă este nevoie de o nouă sursă de alimentare la fiecare 5 metri, este o bandă de proastă calitate.

  Tensiunea benzii LED

  În ceea ce privește tensiunea benzilor LED, vă sunt disponibile două opțiuni: – panglica LED de 24 V, – panglica LED de 12 V. Nu există o alegere corectă sau greșită, atâta timp cât banda este de bună calitate. Dacă mergeți cu panglica de 24V și doriți să o conectați în lanț, verificați dacă modelul are urme destul de groase de cupru. De asemenea, asigurați-vă că suporturile sunt suficient de groase pentru a garanta calitatea dispozitivului. Doriți să instalați banda LED doar pe o parte mică (pe podea sau pe tavan)? Optează pentru benzi LED de 230V.

  Puterea benzii LED

  Acesta este un criteriu deosebit de important, în funcție de randarea pe care doriți să o obțineți. Vrei să faci din el un iluminat principal sau un simplu element decorativ? In cazul unei profilelor pentru banda LED sau corniselor decorative ce permit instalarea benzii LED, recomandarea este sa alegem o variante cu putere de 500 de lumeni. Aceasta este puterea medie. În schimb, dacă vrei să folosești o cornișă ca iluminat principal, ar fi bine să optezi pentru o bandă de mare putere, la ritmul de 1.800 de lumeni. Dacă nu acoperiți perimetrul încăperii, ar trebui să creșteți și mai mult puterea benziiLED pentru a crea o iluminare mai de impact, atât asupra decorului, cât și asupra luminii proiectate.

  Care sunt avantajele unui profil cu benda LED?

  Ca iluminare indirectă, profil banda led vă va face interiorul pur și simplu surprinzător. Vrei să creezi o atmosferă moale și domoală într-una dintre camerele casei tale cu orice preț? Este must-have-ul designului interior. În plus, aveți la dispoziție mai multe posibilități de a umple cu lumini camera dvs.: integrați spoturi încastrate, instalați un felinar de perete, lămpi suspendate etc.

  Conlcuzie

  Aceste benzi LED au si avantajul de a fi atat impermeabile (in functie de calitatea lor) si prezinta o mare varietate de culori. Totul va depinde de tematica interiorului tău și de nevoile tale particulare. Iluminatul indirect este in trend, dar a fost utilizat de multa vreme de catre arhitecti si designeri, mai ales la iluminatul cladirilor si peisajelor.Acum este prezent si in case, birouri, spatii comerciale si chiar hoteluri de lux si institutii publice.
  vopsire cornise

  Cum vopsim cornisele decorative pentru tavan?

  Când vopsiti cornișele, este important să rețineți că procedura este diferita si depinde de materialul din care este făcută aceasta. De exemplu, unele materiale din care-s concepute cornișele, cum ar…
  cornise albe

  Tot ce trebuie sa stii despre Cornise Tavan

  Cornisele sunt elemente pentru decor ce se folosesc la imbinarea dintre perete si tavan. Acestea schimba total aspectul incaperilor si le fac sa arate cu adevarat special. Au fost folosite…
  Profil pentru banda LED din poliuretan

  Iluminare cu profil banda led

  Căutați un nou iluminat pentru a vă îmbunătăți interiorul? Profile banda led va adăuga o atmosferă specială și originală camerei tale. Mai slabă și, prin urmare, mai blândă, această iluminare…

  Lasă un răspuns