Sari la conținut

Intretinere parchet stratificat si Cum scoti Zgarieturile de pe Parchetul Stratificat

  Intretinere parchet triplustratificat si reparare zgarieturi parchet stratificat
  Unul dintre marile avantaje ale parchetului stratificat este că se furnizeaza pre-tratat și finisat. Nu este nevoie de șlefuire, ulei sau lăcuire, așa că puteți merge pe el imediat. Parchetul Stratificat este, de asemenea, relativ simplu de păstrat proaspăt și nou. Aici ai cele mai noi modele de parchet stratificat la pret excelent, disponibile online!

  Se intretine precum o podea din lemn masiv

  Odată montat, parchetul stratificat trebuie tratat ca o podea din lemn masiv, măturând-o sau aspirând-o cu ajutorul unei perii în mod regulat. Asigurați-vă că ati curățat orice lichid varsat absolut imediat. Pentru o curățare mai profundă, utilizați un mop umed, dar asigurați-vă că nu saturați suprafața sau nu lăsați să devină prea umedă, deoarece aceasta poate provoca daune grave, iremediabile!

  Cititi cu mare atentie instructiunile producatorului

  Este important să rețineți că, atunci când curățați parchetul stratificat, ar trebui să începeți întotdeauna cu instrucțiunile producătorului. Asta include revizuirea oricăror instrucțiuni originale de îngrijire care ți-au fost furnizate atunci când ai instalat parchetul stratificat. Veți dori să vă asigurați că nu distrugeți sau deteriorați integritatea structurală a parchetului stratificat sau nu anulați garanțiile de care beneficiaza parchetul stratificat.

  Cum să îngrijești parchetul triplustratificat 

  Pe lângă menținerea curateniei, există mai mulți pași pe care îi puteți urma pentru a păstra aspectul original al parchetului stratificat. La fel ca lemnul masiv, podeaua dumneavoastră din parchet triplustratificat se poate zgâria și deteriora în timp. Pentru a preveni deteriorarea și zgârieturile, montați tampoane de pâslă pe piese grele de mobilier, cum ar fi paturi, măsuțe de cafea și canapele. De asemenea, țineți cont de faptul că pantofii cu toc vor deteriora parchetul stratificat, așa că este util să evitați să mergeți pe aceste podele cu tocuri atunci când este posibil.

  Cum să eliminați urmele de zgârieturi de pe parchetul stratificat

  Puteți evita adesea urmele de zgârieturi pe parchetul stratificat prin plasarea tampoanelor de protecție sub picioarele mobilierului. Cu toate acestea, dacă descoperiți urme de zgârieturi pe parchetul triplustratificat, există câteva trucuri simple pe care le puteți face pentru a le repara. Luați un burete umed și frecați zona deteriorata a parchetului stratificat. Acest lucru  poate fi suficient pentru a elimina urmele de zgârieturi. Dacă nu, continuați frecând zgarieturile cu o radieră, ar trebui să ajute la îndepărtarea acestora. Ștergeți din nou zona cu buretele pentru a îndepărta resturile din radiera. Asigurați-vă că uscați podeaua cu un servetel pentru a evita deteriorarea ulterioară!

  Concluzie

  Îngrijirea specifică a parchetului triplustratificat va ajuta la prelungirea duratei de viață. Dacă vă gândiți să optati pentru parchet triplustratificat în casa dvs., consultați selecția noastră!
  plinta parchet

  Plinte parchet in trend. Cum se monteaza plinta?

  Exista in piata de podele, extrem de multe variante de plinte pentru mascarea rostului de dilatare, precum si a cablurilor. In prezent, variantele de plinta canal cablu nu mai sunt…
  izolare fonica

  Folie izolare fonica parchet. Folie autoadeziva pentru LVT

  Folie parchet aluminizata Variantele standard de folie parchet pe care le recomandam sunt placi polistiren extrudat, precum: Arbiton Secura Extra Aquastop Smart 3mm Arbiton Secura Max Aquastop Smart 5mm  …

  Lasă un răspuns