Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Covor PVC Linoleum ieftin in stoc. Livrare rapida in Romania, covor PVC Tarkett antibacterian. Comanda online si prinde oferta, covor PVC Linoleum trafic intens

Covor PVC antibacterian pentru spitale si gradinite – covor PVC medical

Covor PVC omogen

Alegeți covor PVC potrivit nevoilor dumneavoastră! Covoarele PVC omogen sunt soluții rezistente și ultradurabile pentru zonele de trafic intens și industrial, recomandate în special pentru utilizarea în domeniul medical și în învățământ, pentru rezistența lor și pentru curățarea ușoară.
Realizat dintr-un singur strat compact de vinil, covor PVC omogen este lipit pe suprafața de suport și îmbinat pentru durabilitate și igienă optimă. Versiunile noastre acustice au un strat special de spumă pentru reducerea transmiterii sunetului și pentru absorbția șocurilor. Covor PVC este rezistent, ușor de întreținut, iar design-urile sunt pe placul tuturor.0

Amenajarea pardoselilor din spațiile cu trafic intens poate fi o provocare. La Tarkett, găsiți variantele inovatoare de care aveți nevoie pentru amenajarea spațiilor comerciale. Astfel, un covor PVC omogen reprezintă soluția rezistentă și ultradurabilă, destinată zonelor cu cerințe speciale din instituțiile medicale, centrele de îngrijire a vârstnicilor și din învățământ.

Avantajele pe care le oferă un covor PVC se referă la flexibilitate, contribuția la o bună calitate a aerului, pentru că designurile din colecțiile Tarkett nu conțin ftalați, ci sunt reprezentate prin durabilitate și igiena optimă. Concret, covor PVC omogen este realizat dintr-un singur strat compact de covor PVC, urmand a fi lipit. Acestea sunt îmbinate perfect, asigurând confortul și siguranța în spațiile cu flux intens de persoane.

Datorită lipsei rosturilor, care împiedică dezvoltarea bacteriilor, un covor PVC Tarkett este recomandat, în special, pentru utilizarea în domeniul medical și în învățământ, având un rol septic remarcabil și oferind rezistență și posibilitatea unei igienizări în profunzime printr-o întreținere ușoară. Modelele de covor PVC
trafic intens, din portofoliul Tarkett, au o suprafață tratată cu strat protector PUR, ceea ce oferă o protecție sporită împotriva uzurii.

Totodată, versiunile de covor PVC acustic au un strat special de spumă, care contribuie la reducerea transmiterii sunetului și la absorbția șocurilor.

În ceea ce privește montarea unui covor PVC (vinil), dacă optați pentru instalarea unui covor din PVC omogen peste un sistem de încălzire prin pardoseală, este recomandată montarea prin lipire, pentru a se asigura o transmitere excelentă a căldurii.

Descoperiți tipurile de covor PVC Tarkett și alegeți modelul potrivit pentru amenajarea eficientă a spațiilor cu trafic intens și foarte intens!

Covor PVC eterogen

Covor PVC eterogen este o soluție versatilă pentru toate tipurile de utilizări. Aceasta se va potrivi utilizării în spații rezidențiale sau în zone cu trafic intens, cum ar fi școlile și spitalele. Acesta este realizat din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design. Versiunea acustică dispune de un strat intermediar de spumă pentru a reduce transmiterea sunetului și pentru a absorbi șocurile.

Datorită versatilității sale, a eleganței și a ușurinței prin care poate fi adaptat oricărui decor, covorul PVC sau pardoseala PVC este o soluție tot mai des întâlnită în amenajările interioare.

Colecțiile Covor PVC eterogen Tarkett oferă soluții eficiente în materie de pardoseală, remarcându-se printr-o varietate de beneficii. Au un finisaj impermeabil și igienic, fiind ideale atât pentru spațiile umede din locuința dumneavoastră (baie, bucătărie), cât și pentru magazine, birouri sau hoteluri. Fiind un produs cu remarcabile proprietăți antibacteriene, acesta poate fi utilizat și spații precum, școli, grădinițe, spitale sau alte spații foarte intens circulate.

Covoarele PVC, ideale pentru trafic intens
Covoarele PVC eterogen au o rezistență bună și o durată lungă de viață, fiind realizate din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design. De aceea sunt ideale pentru zonele cu trafic intens. PVC-ul este un material care oferă o excelentă aderență, așa că riscul de a aluneca pe acest tip de pardoseală este minim. La fel ca produsele tip linoleum, covor PVC eterogen poate fi un înlocuitor elegant și practic al gresiei.

În plus, colecțiile de covor PVC Tarkett România oferă numeroase posibilități de combinare a modelelor. Cu ajutorul lor puteți crea designul dorit. Puteți alege de la nuanțe calde inspirate de lemnul natural, până la modele ceramice, culori neutre în stiluri inedite. Un alt avantaj al covor PVC eterogen de la Tarkett este foarte ușor de montat, instalarea poate fi făcută foarte rapid, iar materialul este unul economic și ușor de întreținut.
Covor PVC nu necesită un proces complicat de întreținere, astfel că poate fi alegerea ideală, atât din punct de vedere estetic, cât și practic.

Folosind modelele și culorile preferate, în ton cu proiectul la care visați, covor PVC pentru trafic intens pot aduce eleganță, simplitate și eficiență sporită oricărui spațiu.

Covor PVC rezidential

Covor PVC este un tip de podea ce-i format din cinci straturi:
– stratul inferior, compact, ce oferă putere în plus produsului
– strat de spumă care asigură izolarea acustică şi termică
– strat compact care nu permite schimbarea dimensiunilor şi aspectului podelei
– stratul superior de spumă care acordă extra elasticitate
– strat de protecţie, transparent, ce oferă protecţie adiţională la uzură şi măreşte durata de viata de până la 7 ori.

Combinaţiile de culori şi tipare ale covor PVC, diferite dimensiuni şi forme, aspectul de piatră, lemn, lucios, mat. Ceea ce înseamnă că acest tip de covor PVC se va potrivi gusturilor şi stilului fiecăruia.

Ce este covor PVC și avantaje covor PVC

Covor PVC potrivit pentru instalare în orice cameră din casa dumneavoastră. Covorul PVC este disponibil într-o gamă largă de culori şi modele, extrem de confortabile la mers şi oferă un sentiment de căldură sub picioare, sunt foarte rezistente şi economice.