Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 47 de rezultate

Lichidare stoc parchet laminat

Rubrica pentru constructori, arhitecți si designeri care cauta materiale constructii si amenajari pentru marile proiecte de casa si gradina sau birouri si spatii comerciale. Lichidare stoc parchet laminat sunt modele capete de stoc la un pret redus.

Orice proiect de constructii si amenajari interioare este legat de buget atat pentru pardoseli cat si pentru usi interior, corpuri de iluminat, gresie faianta sau panouri sandwich, iar noi încercăm sa facem tot posibilul pentru a ne încadra cu produse premium de calitate superioara in aceste bugete!

Parchet preturi mici

Cand dorești sa cumperi parchet preturi mici cauta un furnizor multibrand pentru ca ai nevoie de preturi mai mult de cat nuante deschise sau inchise si alte eventuale caracteristici. Dintr-o gama mare de modele de parchet sigur o sa gasesti ceva la un pret potrivit pentru tine.

Ai cautat vand parchet laminat?

Daca ai cautat vand parchet laminat este clar ca vrei sa gasesti ceva anunțuri olx unde mai sunt postate vanzari parchet laminat la preturi reduse, insa sansele sa găsești vreo cantitate mai mare sunt aproape nule! Așadar aici este locul tau!

Avantaje parchet in lichidare de stoc?

Fie ca ai nevoie de parchet incalzire in pardoseala sau trafic intens o sa găsești la noi o soluție tehnica pentru orice situație.
In cazul in care ai gasit modelul potrivit avem in stoc inclusiv accesorii parchet precum folie parchet, plinta sau profile trecere.

Dezavantaje lichidari stoc?

Iti recomandam sa cumperi ceva bax-uri in plus, faptul ca este in rubrica lichidari stoc înseamnă ca acest produs nu se mai produce in aceleași condiții tehnice, nuanțe diferite, sisteme de îmbinare diferite, etc. Astfel este bine sa ai marfa suficienta chiar in plus decat sa iti mai trebuiască dupa o anumita perioada! In cazul cauti lemne de foc uscate lichidare de exemplu, este o poveste diferita pentru ca nu este o problema daca iti vin alte tipuri de lemne de foc uscate nefiind problema de asortare!

Produse favorite

Acestea sun produse favorite inclusiv pentru cei care doresc sa cheltuiască cat mai putin pe o podea de stejar natural, fie gresie faianta, piatra naturala, mocheta role, covor pvc eterogen sau alte podele.

Plata online si livrare pe santier

Rezolvi totul de la birou, ai plata online si livrare direct pe șantier pentru a nu mai pierde timp prețios in trafic.

Montaj parchet

Ai nevoie si de montaj parchet pentru proiectul tau, te ajutam cu colaboratorii nostri care au o mare experienta in montaj parchet si plinta in orice tip de proiect. Totodata mai pot monta si: cabine de dus, gresie tip parchet, gresie portelanata, gresie si faianta sau obiecte sanitare