Afișez toate cele 12 rezultate

Filtrează»

LVT Parchet Vinil pret ieftin recomandat pentru baie sau bucătărie. Rezistent la apa dar si la trafic. Sistem de montaj cu click rapid. Preturi de importator direct.

Ce este mai exact un parchet vinil LVT?

Parchet vinil LVT sunt plăci de vinil cu suprafețe ce imită lemnul fiind o soluție pentru zonele cu trafic intens care necesită curățare foarte des cu apă, abur sau alte substanțe.

Acesta rezistentă la umezeală și apă îl recomandă pentru zone precum spital, policlinică, aeroport, restaurant, cafenea, grădiniță, școală, sală de dans, sală de sport, birouri.
La noi acasă dacă vrem să montăm parchet în baie, bucătărie sau zone cu umiditate mare.

Montajul se realizează cu ajutorul sistemului de click rapid.
Necesita o șapă impecabila fără nici un fel de diferențe de nivel și perfect curată.

Am ales pentru dvs. poate cel mai bun LVT care exista acum în piața respectiv cel de la ARBITON. Va rog sa vizionați un pic filmul și va aveți convinge ca avem dreptate când spunem ca este poate numărul 1 în podele de vinil:

Video montaj LVT 2G(fara garnitura) – ARBITON LIBERAL

Video montaj LVT 5G(cu garnitura) -ARBITON AMARON

Fiind o podea noua am ales sa aducem modele cu imitatie de lemn, cat si cele ce imita piatra. Parchetul LVT va evolua foarte mult in piata deoarece are anumite avantaje la montaj si o utilitate foarte buna in zonele in care parchetul laminat nu exceleaza.

O variantă asemănătoare care nu este din vinil și nu conține PVC este colecția Design de la Egger. Acesta este fabricat din fibre lemnoase la fel de rezistente la apa precum vinilul.
După mai multe păreri este superior oricărui parchet vinil LVT.

Click aici dacă vrei sa vezi colecția de Parchet Egger Design.