Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Parchet Egger Pro Design GreenTec cu izolatie fonica din pluta, transport asigurat. Comanda acum si prinde pretul promotional pana la sfarsitul lunii in curs

Pardoselile EGGER Design GreenTec sunt de înaltă calitate, rezistente și moderne. Acestei pardoseli nu îi este frică să-și demonstreze rezistența.

Chiar dacă astăzi încă nu știți cu ce se va confrunta mâine, pardoseala dumneavoastră, puteți sta liniștiți. În fond, pardoseala EGGER Design GreenTec este destinată utilizării intense și nu este doar de decor. Imitatia profunda si autentică de lemn iese în evidență în încăpere într-un mod elegant, în timp ce suprafața sa durabilă, rezistentă la decolorare garantează faptul că își va păstra aspectul ireproșabil pe termen lung. Indiferent că este vorba despre un coridor intens utilizat, despre bucătărie sau oricare altă încăpere, pardoseala noastră Design GreenTec reprezintă întotdeauna o alegere sigură.

Până la 72 de ore de impermeabilitate.
Datorită structurii speciale a acestui produs, cu suprafață impermeabilă, datorită plăcii suport GreenTec, cu grad de umflare redus și sistemului de montare foarte flexibil Clic it!, niciun lichid nu pătrunde în pardoseala noastră GreenTec Design.

Proces de fabricație sustenabil
Spre deosebire de Luxury Vinyl Tiles (LVT) și de pardoselile din vinil obișnuite, pardoseala noastră GreenTec Design nu conține PVC. Lemnul acesteia provine 100% din exploatări forestiere regionale certificate. Substratul integrat pentru amortizarea zgomotului este fabricat din plută reciclată.

Nu trebuie să menajați cea mai rezistentă pardoseală a noastră. Miezul său extrem de stabil și suprafața dură protejează pardoseala, în timp ce stratul suport integrat din plută absoarbe eficient sunetele de impact.

1. Strat de protecție rezistent la uzură și la apă.
2. Strat decor autentic.
3. Placă GreenTec, adecvată și pentru baie și alte spații.
4. Strat suport din plută integrat, cu absorbție fonică.