Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 100 de rezultate

Cumpăra online Parchet laminat Egger 12 mm, 10 mm sau 8 mm. La oferta în promoție peste 130 de Modele cu transport GRATUIT în toată România. Colectia 2021 – 2023. Aqua+, Egger Pro Laminat, Egger Cork si Egger Design

Vezi aici catalog prețuri și modelele actuale de Parchet Laminat Egger în România, Aqua+, Parchet Laminat pentru Încălzire în Pardoseala.

Parchet laminat Egger, calitate Germania cu transport in toată Romania.

Parchet Egger Aqua Plus

Parchet laminat în nuanțe de lemn de la alb la gri, stejar, nuc, mahon exact ce recomanda designerii și arhitecții la acest moment.

Parchetul laminat Egger conving prin calitate și design.

Suntem lider pe piața europeană în domeniul pardoselilor pe bază de lemn, la categoriile parchet laminat, parchet pluta sau cork și parchet Egger Pro Design.

Credem în utilizarea responsabilă a lemnului, ca materie primă.

Ca și în natură, procesele noastre sunt organizate în circuite, care asigură conservarea resurselor. În centrul preocupărilor noastre se află conceptul de “ciclu ecologic al materialelor”.- parchet laminat cu certificat BLUE ANGEL

O singură dată te muți în propria casă pentru prima oara, atunci trebuind să te
gândești bine ce parchet laminat alegi:

  • ce podea pot schimba mai târziu fără efort prea mare?
  • și ce conferă o notă caracteristică atmosferei timp de ani la rând?

Parchetul laminat trece cu brio de prima intrebare, iar celei de a doua intrebari raspunsurile vor varia in functie de gustul fiecaruia.

Prin urmare, ne-am gândit foarte atent la alegerea tipului de pardoseală, a decorului și chiar a mărcii. Rezultatul vi-l prezentam în paginile următoare.

Bine ați venit în lumea parchetului laminat EGGER!

Alege acum din cele 10 modele de parchet laminat rezistent la apa Egger. Aceste modele dispun de tratament AQUA pana la 72 ore.