Sari la conținut

Afișez toate cele 10 rezultate

Parchet Ieftin

Gasesti la noi Parchet Ieftin si de calitate, pentru amenajari interioare de exceptie precum si parchet 12 mm, 14 mm, parchet stratificat ieftin clasă de trafic AC3,AC4 si AC5, pentru tafic intens, rezidential mediu si comercial mediu.

Super Pret de la 40,52 lei pe metru pătrat cu TVA inclus pentru 8 mm ac4, modele de parchet laminat super natural classic dar si modele noi precum pardoseala lvt sau parchet masiv triplustratificat.

Gama diversa de nuante de la nuanta deschisa stejar alb sau stejar gri la nuanta inchisa precum nuc sau cires.

Accesorii parchet, accesorii plinta, profile de trecere la nuanta cu parchetul sau albe care se potrivesc de minune cu vopsea lavabila alba sau tencuiala decorativa deschisa. Totodata plinta parchet alba se potriveste perfect si cu pereti inchisi la culoare formand o delimitare accentuata intre pardoseli si perete.

Parchet ieftin sau Parchet Laminat ieftin înseamna un produs calitativ slab?

Nu, sau cel putin nu la noi. laminat-parchet.ro oferă preturi mici la pardoseli parchet ce se afla în anumite promoții sustinute de producători. Astfel produsele nu sunt calitativ mai slabe, nu sunt produse care au fost fabricate în scopul de a se vinde ieftin.

Cauti un model de parchet laminat clasa trafic ac5 comercial intens la super pret, gasesti la noi probabil cea mai mare gama din Romania. Nou, inclusiv pardoseala pvc SPC in promotie!

Ce risc exista dacă cumpăr parchet la promoție?

Nici un risc, produsele aflate în secțiunea parchet ieftin sunt însoțite de certificate de conformitate. La fel ca restul modelelor care nu sunt în promoție, au garanția originala data de producător. Ofertele sunt făcute pentru modele care au o vânzare mai lenta, astfel se urmărește creșterea vânzărilor. Produsele noastre aflate la promoție nu au defecte ascunse și sunt din colecțiile actuale. Livrarea se face în ambalajele originale sigilate.

Cat durează promoția?

Promoțiile durează maxim 30 zile și sunt valabile în limita stocului existent. Dacă ați găsit un model de parchet care este pe gustul dvs. va recomandăm sa-l comandați cât mai repede posibil. Se poate face rezervare pentru o perioada determinată prin achitarea integrala a produselor.

Curatenie si menaj

Orice tip de pardoseli laminate nu se vor curata cu apa calda fierbinte ci mai degraba rece folosind solutii clasice care au inscriptionat pe eticheta ca sunt pentru suprafete laminate. Nu folositi produse cu ceara!

Plata în rate a produselor.

Daca detineti un card ce permite achitarea in rate a produselor, acesta se poate folosi pentru plata online sau prin intermediului aparatului POS (disponibil doar in sediul nostru) Suna acum la 0722458121 sau 0737009009 și afla mai multe detalii de la reprezentanții noștri de vânzări.

Vrei sa montezi parchet singur? Avem tot ce iti trebuie: unelte de mana, scule electrice precum si echipament de protectie atat pentru montaj parchet cat si pentru: placi ceramice, blaturi de bucatarie,iluminat decorative, baterii baie, oglinzi baie sau mobilier gradina.