Afișez 1 - 12 din 92 de rezultate

Filtrează»

Parchet Kronotex de 8mm, 10mm si 12mm. Cel mai bun pret la gamele amazone, robusto, mammutdynamic, exquisit, mammut.

Se poate monta foarte rapid peste tot: în camere de zi, bucătării și dormitoare precum și în birouri și hoteluri.

De ce sa alegem Parchet Kronotex?

Parchet Kronotex calitate Germania. Structurile sale inovatoare de suprafață se apropie mai mult decât oricând înainte de aspectul de lemn natural sau piatră.
Există o gamă largă de decoruri pentru a alege punerea în aplicare stilului tău de decorare.
Indiferent dacă preferați stejar clasic sau un aspect de țiglă contemporan, stiluri de lemn identic naturale sau adaptări la modă, modele pline de imaginație.

Colecțiile de Parchet Kronotex

Colectia Amazone

Fii grațios. Dovedește stilul. Cu AMAZONE, podeaua pentru toți cei care apreciază exclusiv și extraordinar. Acesta îmbină frumusețea convențională cu oportunitățile individuale de modelare, oferind astfel ceva special oricărui cadru.

Colectia Robusto

Sunt pareri care spun ca este cel mai bun parchet laminat.
Există situații în care cineva are nevoie de o piele groasă. Care trebuie să fie foarte rezistenta și dura. De aceea, ROBUSTO este, de asemenea, podeaua perfectă pentru niveluri extreme de utilizare.

Colectia Dynamic

Un etaj cu care vă puteți exprima întreaga dvs. individualitate. Poate fi folosit oriunde, este extrem de rezistent și, mai presus de toate, oferă o varietate unică de modele și nuanțe. Toate acestea fac DYNAMIC etajul perfect pentru ideile tale.

Colectia Exquisit

Este o podea care este la fel de nobilă și naturală ca și lemn. Este perfecțiunea în sine, radiază căldura și confortul și este la fel de plăcut sa te uiți ca lemn masiv. Granulația sincronizată, gravată și suprafața mată îi conferă o structură autentică și creează o atmosferă caldă și naturală. Iar canelura V groasă atentă contribuie, de asemenea, la aspectul reprezentativ, reprezentativ al pardoselii.

Colectia Mammut

Indiferent dacă este folosit universal, pentru sarcini extrem de grele sau pentru a crea un aspect sofisticat și natural, MAMMUT este o podea care poate îndeplini toate cerințele.