Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 132 de rezultate

Parchet laminat KRONOTEX Germania, in promotie pana la sfarsitul lunii, transport in toata Romania si livrare rapida. Click pentru a vizualiza cea mai mare colectie de parchet laminat

Se poate monta foarte rapid in orice incapare datorita sistemului de imbinare 5G. Se poate folosi în camere de zi, dormitoare , bucătării ,hol, precum și în birouri sau hoteluri.

De ce sa alegem Parchet Kronotex?

Parchet laminat Kronotex, calitate Germana. Structura sa inovatoare se apropie mai mult decât oricând de aspectul lemnului natural sau al celui de piatră, depinzand de model.
Există o gamă largă de decoruri din care poti alege, cu siguranta poti gasi parchetul laminat potrivit pentru camera pe care doresti s-o amenajezi.
Indiferent dacă preferați stejar clasic sau un aspect de piata contemporan, stiluri de lemn natural sau adaptări la trendul actual, modele pline de imaginație.

Parchetul laminat Kronotex dispune de sistemul 5G. Acest sistem de imbinare permite montajul parchetului placa cu placa, lucru ideal pentru incaperile cu o lungime mai mare.

Beneficii parchet laminat Kronotex:
– parchet pretabil cu incalzirea in pardoseala electrica sau pe apa
– parchet rezistent la foc, clasa Cfl-s1
– parchet trafic intens
– parchet cu imitatie profunda de lemn
– parchet tratat cu rasina de pin la imbinari
– parchet cu emisii de formaldehida E1

Din gamele de parchet Kronotex fac parte urmatoarele: Superior Advanced, Progress, Exquisit, Superior Evolution, Amazone, Robusto, Mega Plus, Mammut Plus, Herringbone, Mammut si Aqua Robusto ( parchet laminat rezistent la apa 24h )