Afișez toate cele 6 rezultate

Filtrează»

Parchet Laminat Berryalloc

Parchet Laminat Berryalloc este un parchet trafic intens comercial AC6, Clasa 34. Rezistent la apa și umezeala excesiva și un parchet ideal pentru încălzirea în pardoseala. Cu peste 8 ani garanție în zone comerciale aeroport, spital, policlinica și garanție pe viata în zone cu trafic mediu precum vila, casa, apartament, etc. Compatibilitatea perfectă între design și durabilitate. Acest parchet rezistă la tot felul de atacuri atunci când este folosit în zone comerciale. Click prin blocare din aluminiu de renume mondial asigură o instalare perfectă.

De ce să alegeți laminatul HPL?

BerryAlloc® produce parchet laminat începând cu 1992. Am revoluționat industria podelei în 1996 cu primul sistem de blocare fără adeziv din lume. Podeaua noastră este inspirată de natura, designul și stilul de viață al Scandinaviei. Și acestea sunt doar câteva din avantajele acestor podele incredibile. Descoperiți aici.

Parchet Laminat Berryalloc Trafic Intens

Podelele laminate de înaltă presiune BerryAlloc® tolerează traficul mare, impacturile de diferite tipuri și greutăți mari.

Parchet dublu click cu Blocare puternică

Alloc a introdus cel mai puternic sistem de click- uri din lume în 1996. 20 de ani mai târziu, acest sistem de blocare din aluminiu este încă cel mai revoluționar și mai puternic sistem de click- uri pentru podele laminate. Greutatea mare și utilizarea intensivă nu reprezintă o problemă.

Montaj fără profile de dilatare, praguri

Mai mult, aceste podele pot fi instalate fără profile de dilatare pe o suprafață de 225 m² sau pe o lungime maximă de 15 metri. Blocarea din aluminiu are o rezistență la tracțiune de 1200 kg pe metru liniar, care este mult mai mare decât alte sisteme standard de blocare. Parchet Laminat Berry Alloc poate sa fie răspunsul la întrebarea "care este cel mai bun parchet laminat din lume?" citeste mai mult