Afișez 1 - 12 din 69 de rezultate

Filtrează»

Parchet Laminat Classen 12 mm, 10 mm, 8 mm, pret bun, fabricat in Germania. Cumpara online peste 50 de modele. Discovery, Natural Prestige, Futuro, Extreme, Precious si Adventure.

Sistemul de instalare CLASSEN megaloc

CLASSEN megaloc – cel mai rapid și mai ușor sistem de instalare din lume.

Mai repede și mai ușor ca până acum nu a fost pusă nicio pardoseală laminata. Chiar și cei neexperimentați do-it-yourself acum montează o podea simplu, intuitiv și mult mai rapid.

Straturile profesionale ale pardoselilor permit megalocului să aibă o suprafață de până la de trei ori mai mare decât înainte. Instalarea însăși este absolut fără scule.

Parchet Laminat CLASSEN megaloc și aflați cum montaju; este o distracție!

În plus, în combinație cu CLASSEN megaloc, protecția împotriva umidității Isowaxx oferă o protecție foarte eficientă împotriva pătrunderii umidității de sus în punctul nevralgic al îmbinării de legătură.

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

CLASSEN megaloc se află sub brevetul UE nr. 1415056 înregistrată la Oficiul European de Brevete.

De ce parchet laminat Classen?

Grupul CLASSEN este un producător și furnizor de servicii complete pentru parchetul laminat.
Compania CLASSEN dezvoltă și produce podele de înaltă calitate exclusiv în Germania. Este unul dintre furnizorii de top la nivel mondial de pardoseli laminate.

Parchet Laminat Classen 12 mm, 10 mm, 8 mm, se fabrica un total de 90 de milioane de metri pătrați!

Respectarea tuturor normelor și caracteristicilor de fabricație a parchetului laminat se reflectă în produsele comercializate de CLASSEN, ale căror succes pe piață se datorează calității excelente a acestora.

În calitate de deținător al numeroaselor brevete și modele de utilitate, CLASSEN Group este unul dintre liderii inovatori ai industriei.

CLASSEN este un partener comercial global competent.

 

Colectie disponibila EXCLUSIV ONLINE!