Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 67 de rezultate

Parchet Laminat Classen 12 mm, 10 mm, 8 mm, pret bun, fabricat in Germania. Cumpara online peste 60 modele colectie noua. Galaxy, Pool, Villa, Expedition, Pride, Charm, Euphoria, Legend, Arteo, Mystery, Vogue, Impression, Story, Extreme

Parchet laminat rezistent la apa Classen

Din 2022, Classen a aplicat tratamentul de parchet rezistent la apa pe aproape toate colectiile din gama. Acest lucru face ca parchetul sa reziste timp de 24 ore cu apa baltind pe acesta, fara sa fie afectat.

Beneficii parchet Classen
– parchet cu tesitura, 4V-groove. Se formează prin frezarea marginii plăcilor. Datorită acestei tehnologii, placile arată asemenea scândurilor naturale. În plus, marginile sunt impregnate cu lac rezistent la apă.
– montaj fara adeziv
– pretabil pentru incalzirea prin pardoseala
– recomandat pentru clădiri de utilitate publică
– imbinare impregnată. Marginile placii sunt impregnate cu un agent hidrofob special ce protejează îmbinările plăcilor împotriva pătrunderii apei și împiedică umflarea acestora.
– rezistența la zgârieturi. Stratul superior ranforsat oferă o rezistență extraordinară la uzură și la micro zgârieturi
– proprietăți antistatice. Previne formarea de încărcări electrice pe suprafață si un avantaj suplimentar este prevenirea acumulării prafului
– parchet cu certificat Blue Angel. Produsele etichetate Blue Angel au emisii extrem de reduse, asigurând un climat interior sănătos.
– dispune de sitemul de imbinare MEGALOC Aqua Protect, unul dintre cele mai inovative. Parchet rezistent la apa 24 ore

Cumparati Parchet Laminat CLASSEN cu sistem de imbinare megaloc aqua protect și aflați cum montajul este o distracție!

Sistem ce este prevazut cu garnitura in capatul placii si permite montajul placa cu placa. În plus, în combinație cu CLASSEN megaloc, protecția împotriva umidității Isowaxx oferă o protecție foarte eficientă împotriva pătrunderii umidității de sus sub parchet.

Sistem de montare fără adeziv pentru a preveni pătrunderea apei sub parchet.
Placile sunt prevăzute cu un sistem popular și binecunoscut de îmbinare rapidă megaloc, garantând o îmbinare simplă, comodă, fără scule și într-un timp redus. Datorită formei noului profil și protecției – aqua protect, îmbinarea asigură o etansare complet strânsă a canelurii, ceea ce face dificilă pătrunderea apei în podea.
 

Grupul CLASSEN este un producător și furnizor de servicii complete pentru parchetul laminat. Compania CLASSEN dezvoltă și produce parchet de înaltă calitate exclusiv în Germania. Este unul dintre furnizorii de top la nivel mondial de pardoseli laminate.

Respectarea tuturor normelor și caracteristicilor de fabricație a parchetului laminat se reflectă în produsele comercializate de CLASSEN, ale căror succes pe piață se datorează calității excelente a acestora.

În calitate de deținător al numeroaselor brevete și modele de utilitate, CLASSEN Group este unul dintre liderii inovatori ai industriei.

CLASSEN este un partener comercial global competent.