Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 104 rezultate

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, peste 150 de modele, preturi și specificații tehnice precum Rezistenta Termica în funcție de model sau grosime, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm. Cumpăra online la cel mai bun pret. Livrare in toata România.

Ce este Rezistenta termica?

Aceasta valoare reprezinta capacitatea unui material de a izola termic. Valoarea rezistentei termice este data in functie de grosimea si conductivitatea materialului, fiind raportul acestor marimi. Cu cat R este mai mare, cu atat materialul este mai bun din punct de vedere al izolarii termice

De Reținut!

Rezistenta termica nu trebuie sa depășească 0.15 mk/w. In cazul parchetului laminat, trebuie sa se ia în calcul atât rezistenta termica a parchetului, dar și cea a foliei ce se montează sub acesta.

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, care este rezistenta termica recomandata?

Pentru a nu avea probleme cu pierderea căldurii și a obține un randament foarte bun este recomandat ca parchetul laminat ales sa aibă coeficientul de rezistenta termica cât mai mic.

Modelele comercializate de firma noastră se încadrează perfect, având coeficient termic R de numai 0.059 pana la 0.1 [m2 * K/W]. ( K=kelvin ; W=watt ) în funcție de grosime.

Parchet Laminat Incalzire Pardoseala, ce folie alegem?

Chiar dacă sunt multe pareri care spun ca la încălzirea în pardoseala nu mai trebuie folosita folie intre parchet și pardoseala, posibil sa faca o greseala.

Folia pentru parchet incalzire in pardoseala nu are rolul doar de a facilita un randament bun al transferului termic, ci de a prelua presiunea pusa de greutate pe parchet, ex: șifonier, pat, dulap, etc.
O folie pentru incalzirea in pardoseala cu performante optime, are si o rezistenta la compresie incepand de la 280kPa.

Astfel, la un Parchet Laminat Incalzire Pardoseala montat fără folie, greutatea va fi exercitata pe click-ul parchetului, facandu-l sa cedeze in timp, iar parchetul își va pierde garanția oferita de producător!

Cea mai buna folie pentru incalzirea pardoseala este folia Arbiton Multiprotec 1000
Grosime de doar 1.5 mm, material poliuretan cu rezistenta la compresie 280kPa, material rezistent la foc Bfl-s1 si pe care o găsiți la rubrica noastră de pe site “Folie parchet”.

Cu o astfel de folie, puteti opta pentru montarea unui parchet 14mm cu incalzire prin pardoseala electrica sau pe apa.

Informatii utile incalzire in pardoseala

Se recomanda ca folia sa aiba incorporata si o pelicula de aluminiu sau nailon, acestea avand rol anticondens, oprind umezeala sa ajunga la parchet.

Atentie! Nu montati parchetul laminat pana ce sistemul de incalzire in pardoseala nu este lasat sa functioneze cel putin 14 zile pentru a scoate umiditatea din sapa.