Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate

Parchet Laminat Kaindl de 8 mm, 10 mm, 12 mm, pret bun, livrare oriunde. Peste 70 de modele valabile online Parchet Kaindl natural touch in oferta. Calitate de top de la unul dintre cei mai mari producători de parchet laminat din lume!

Robustă și autentică. Parchetul laminat Kaindl are toate caracteristicile parchetului din lemn „adevărat”. Parchetul din grupele de produse „Classic Touch”, „Natural Touch” sau „Easy Touch” vă oferă aceeași oportunitate: o șansă de a descoperi decoruri extraordinare, suprafețe palpabil autentice și o gamă largă de modele de decor.

Colectia de parchet laminat Kindl Classic Touch, parchet laminat in nuante vii
Produse de calitate. made in SALZBURG.
Plinte de viata și variate. Noua suprafață „Epic Grain” oferă perspective profunde în imaginația bogată a designerilor Kaindl. Cele trei culori inovatoare Classic Touch ale stejarului Ferrara conving cu o intensitate fără precedent. Formatul modern de placă largă este, de asemenea, un succes uriaș pentru un montaj deosebit.

Colectia de parchet laminat Kaindl Easy Touch, parchet laminat super lucios
Aspect strălucitor, ușor de curățat. Cea mai recentă generație de parchet laminat, Easy Touch promite o perspectivă strălucitoare în cel mai adevărat sens al cuvântului. Permiteți stejarului Fresco Snow să vă transporte într-un peisaj strălucitor de zăpadă sau încălziți-vă cu ulmul, arțarul sau salcâmul cu aspect înșelător de real. Ceea ce au toate în comun este o suprafață lucioasă – în mod natural respinge murdăria, ușor de curățat și robust.

Colectia de parchet laminat Kaindl Natural Touch, colectia premium
O structură de suprafață care se adaptează exact decorului. Aceasta este posibilă printr-o metodă specială utilizată de Kaindl. Parchetul se simte practic la fel ca lemnul real la atingere. Parchetul premium din categoria Natural Touch combină proprietățile pozitive ale laminatului cu caracterul incomparabil al lemnului.

Colectia de parchet laminat rezistent la apa Kaindl AQUA PRO. Pardoseli impermeabile
Incepand cu anul 2022, Kaindl lanseaza colectia AQUA PRO – parchet laminat rezistent la apa Kaindl. Aceasta colectie iese in evidenta prin modelele de parchet laminat lucios si rezistent la apa
Orice altceva decât “timid” la apă. Cu tehnologia AQUA PRO, Kaindl a dezvoltat o generație complet nouă de pardoseli impermeabile. Alegeți dintr-o gamă largă de decoruri diverse, cu aspect și senzație autentică în categoriile de produse AQUA PRO Supreme & Select sau descoperiți parchetul laminat cu suprafață din lemn și protecție inteligentă împotriva umezelii.
Caracteristica specială a acestor modele de parchet rezistent la apa si durabile este substratul lor organic AQUA Pro rezistent la umiditate și un profil special, cu garnitura și canelura pe marginea placii, cu auto-închidere, în combinație cu o ceara aplicata pe imbinari care respinge umezeala.

Beneficii parchet laminat Kaindl
garantie 30 ani
certificat Green Guard
certificat Blue Angel
certificat PEFC
emisii formaldehida E1< 0.1 ppm
fabricat in Austria
parchet cu sanfren

De ce sa alegeți parchet laminat Kanidl?

Știați că, Kaindl are o forță de muncă de aproximativ 800 de angajați? Compania exportă 94% din produsele sale în întreaga lume!

Înființarea Lungötz 1897
Inițial, fondată ca o fabrică care s-a dezvoltat foarte repede într-un lider recunoscut în prelucrarea lemnului.

Înființarea Salzburg 1959
Kaindl a început să producă Parchet laminat și a fost printre primii care au reușit.

Restructurarea anului 1982
Finalizarea restructurării în Lungötz. A devenit o nouă fabrică pentru PAL laminat și parchet laminat, dar și blat-uri de lucru.

Istoria, dar si super calitatea produselor Kaindl sunt favorabile atunci când comparam cu alte mărci din domeniu.