Afișez 1 - 12 din 157 de rezultate

Filtrează»

Parchet Laminat Quick-Step, vezi toata colectia noua, preturi, imagini, descriere tehnica la fiecare model de Quick Step Parchet. Livrare in toata Romania.

Gasesti la noi toata gama de modele:

Arte,Classic, Creo, Eligna, Eligna Wide, Elite, Exquisa, Impressive, Impressive Ultra, Largo, Majestic, Perspective, Perspective Wide

De ce Parchet Laminat Quick-Step?

Quick Step este o marca a grupului Belgian Unilin.

Atenția specială acordată calității și o dorință puternică pentru inovație: acestea sunt forțele care au făcut din Quick-Step unul din producătorii de vârf în domeniul pardoselilor. Descoperiți totul despre această marcă și cum a evoluat ea de la o alternativă accesibilă la lemn, la o categorie de sine stătătoare.

Pardoselile laminate sunt pardoseli stratificate construite în jurul unei plăci impermeabile, lipite din fibre de înaltă densitate (HDF). Toate pardoselile laminate Quick-Step sunt formate din patru straturi diferite:

– Un strat exterior transparent, rezistent la apă care oferă protecție împotriva petelor.

– Protejat în cazul loviturilor, zgârieturilor, arsurilor și a produselor chimice casnice.

– Un strat de model: o imagine de rezoluție înaltă a lemnului autentic sau a gresiei care este reprodusă prin tehnici sofisticate de imprimare și finisată cu rășină de melamină.

– O placă centrală HDF foarte durabilă și rezistentă la umezeala constantă, lipită.

– Un strat de echilibru, care garantează o placă perfect echilibrată, care nu se va adânci sau curba atunci când este montată și întreținută corespunzător.

Citeste mai mult aici

 

 

Colectie disponibila EXCLUSIV ONLINE!