Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 127 de rezultate

Parchet Laminat Quick-Step, vezi toata colectia noua, preturi, imagini, descriere tehnica la fiecare model de Quick Step Parchet. Livrare in toata Romania.

Gasesti la noi toata gama de modele:
Arte,Classic, Creo, Eligna, Eligna Wide, Elite, Exquisa, Impressive, Impressive Ultra, Largo, Majestic, Perspective, Perspective Wide

De ce Parchet Laminat Quick-Step?

Quick Step este o marca a grupului Belgian Unilin.

Atenția specială acordată calității și o dorință puternică pentru inovație: acestea sunt forțele care au făcut din Quick-Step unul din producătorii de vârf în domeniul parchetului laminat. Descoperiți totul despre această marcă și cum a evoluat de-a lungul timpului.

Parchetul laminat este construit în jurul unei plăci impermeabile lipita, din fibre de înaltă densitate (HDF). Toate modelele de parchet laminat Quick-Step sunt formate din patru straturi diferite:

– Un strat exterior transparent, rezistent la apă care oferă protecție împotriva petelor si da clasa de trafic, plus rezistenta in timp. Protejat în cazul loviturilor, zgârieturilor, arsurilor și a produselor chimice casnice.

– Un strat de decor: o imagine de rezoluție înaltă a lemnului autentic sau a gresiei care este reprodusă prin tehnici sofisticate de imprimare și finisată cu rășină de melamină.

– O placă centrală HDF foarte durabilă și rezistentă la umezeala constantă, lipită.

– Un strat de echilibru, care garantează o placă perfect echilibrată, care nu se va adânci sau curba atunci când este montată și întreținută corespunzător.

Citeste mai mult aici