Sari la conținut

Afișez toate cele 7 rezultate

Parchet laminat pentru proiecte, parchet ieftin, parchet eco-friendly, parchet cu sanfren

Parchetul laminat Viva Floor este produs in Belarus. Este o incercare a producătorului din Gomel de a ocupa o nișă pe piața parchetului laminat. Rețineți că, culorile și texturile sunt foarte bune. Sistemul de imbinare Uniclic este foart reușit, deoarece un astfel de laminat poate fi montat foarte usor, rand cu rand.

VIVAFLOOR este o marcă înregistrată de parchet laminat (denumită în continuare – LF) de către „Gomeldrev” SA – una dintre cele mai mari fabrici de prelucrari integrale a lemnului, producător integrat în Belarus.

Politica TM se bazează pe cel mai bun raport calitate-preț, tendințe moderne și dezvoltare constantă.

Din 2015, producția LF VIVAFLOOR este realizată pe cele mai noi echipamente germane de către Siempelkamp și Homag – principalii furnizori mondiali a echipamentelor pentru producerea produselor din tablă și a produselor pe baza acestuia.

Sistemul de montaj fără adezivi UNICLIC de la UNILIN utilizat în producție, garantează o instalare rapidă și de calitate a parchetului laminat în orice încăpere.

LF VIVAFLOOR oferta o colectie de 7 modele parchet laminat. Produsele sunt fabricate în conformitate cu STB EN 13329-2018.