Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Parchet Negru

Parchetul negru este o alegere îndrăzneață și elegantă pentru orice încăpere. Este o opțiune modernă și practică pentru podelele interioare. Acesta este compus dintr-un strat de bază realizat din lemn aglomerat sau HDF (placaj din fibre de înaltă densitate), acoperit cu un strat superior decorativ care imită aspectul și textura lemnului natural, și protejat de un strat transparent rezistent la uzură și zgârieturi.

Parchetul negru se potrivește în special cu un design interior modern, minimalist sau industrial. În aceste stiluri, parchetul negru poate fi folosit ca un punct focal sau ca un element de contrast pentru a adăuga profunzime și textură încăperii. De asemenea, poate fi utilizat pentru a crea un contrast interesant cu mobilierul sau pereții de culoare deschisă.

Este important de menționat că parchetul negru necesită o îngrijire și o întreținere mai atentă decât parchetul de culoare deschisă, deoarece zgârieturile și petele sunt mai vizibile pe suprafața neagră. Cu toate acestea, în condiții adecvate de întreținere, parchetul negru poate oferi o durabilitate și o eleganță remarcabilă în orice încăpere.