Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

 

Parchet Nuc

Daca vrei sa mergi pe clasic atunci un parchet nuc este potrivit pentru proiectul tau chiar daca nuante deschise sunt acum mai la moda!

Parchet laminat nuc

Culorile mai închise ale podelelor laminate de nuc conferă casei tale caracter și profunzime. Adeseori confundate cu parchet din lemn real, colecția noastră de parchet laminat nuc închis la culoare și parchet triplustratificat de nuc natural vă oferă toate aceleași beneficii ale podelei din lemn real de nuc, fără a fi nevoie de întreținere regulată. Cumpărați gama astăzi și găsiți-o pe cea perfectă pentru dvs. Dacă sunteți în căutarea unei podele laminate, consultați toate podelele noastre tip piatră și parchete laminate din stejar.

Parhet triplustratificat nuc

Întunecat, bogat și elegant, nucul are acea calitate unică a căldurii și tocmai din acest motiv atât de mulți proprietari aleg Parchet triplu stratificat nuc pentru a da caselor lor acel plus de strălucire. Curat, dar izbitor prin efectul său general, Pachet stratificat nuc poate decora orice spațiu de locuit cu o senzație uimitor de bogată înlocuind cu succes orice tip de parchet lemn masiv. Acesta sunt produse favorite pentru cei pot sa pastreze pantofii la intrare

Pret si montaj

Prețul scăzut și sistemul simplu de instalare cu blocare prin clic înseamnă că puteți monta această pardoseală ieftin dacă alegeți să o instalați singur. Vezi toata gama de 8mm, 10mm, 12mm si 14 mm nuc aici! Clasa de trafic ac4 trafic mediu sau ac5 comercial intens. In curand si gresie si faianta nuc

Curatenie si menaj

Este cinoscut deja faptul ca podeaua inchisa la culoare, nuc, mahon, sunt ceva mai greu de curatat cu solutii clasice de menaj! Asdar, recomandam in zone unde traficul este redus sau exista personal de intretinere permanent!

Sfaturi Utile

In cazul amenajarilor interioare cu podele nuc recomandam sa folosiți corpuri de iluminat puternice pentru a suplinii nuanta inchisa a podelei.

Se recomanda folosirea de perdele si draperii precum si usi interior, tencuiala decorativa sau vopsea lavabila nuante deschise pentru a crea un contrast plăcut ochiului!

Utilizați covorase intrare pentru a evita posibile zgârieturi si urme de pantofi, culorile inchise scot foarte repede in evidenta aceste lucruri.

Daca aveti instalatii sanitare de tip incalzire in pardoseala, notati cod produs si consultati descrierea produsului înainte de a cumpara

Gama mare de accesorii parchet si plinta pacrhet nuc. Inclusiv izolator precum polistiren extrudat sau polietilena.

Recomandam modele precum Parchet 12 mm nuc american swiss krono sau parchet laminat egger nu 8 mm sau 12 mm clasa trafic redus sau intens

Nou! Gama pardoseala pvc nuc!