Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 108 rezultate

Parchet Laminat REZISTENT LA APA! Rezista intre 24-72 ore la apa, nu-ti mai face griji pentru o eventuala inundatie! Parchet cu tratament AQUASTOP, peste 99 de modele!

Parchet Rezistent la Apa, se poate monta fara probleme in baie, bucatarie sau in alte zone unde este umiditate mare sau chiar apa. Este singurul parchet laminat din piața care rezista cu adevarat la apa, nu doar la umiditate și nu necesită accesorii speciale de montaj precum plinta cu garnitura de silicon sau folie specială.

Parchet Rezistent la Apa, Parchet Laminat Bucatarie sau Baie

Disponibil în grosime de 8 mm AC5 Clasa 33, 10mm AC5 Clasa 33, 12 mm AC5 CL33 sau de 14 mm AC5 Clasa 33.
Alegeți ce model se potrivește in functie de designul pe care vi l-ati imaginat pentru locuinta dvs.

Exista diferențe intre parchet laminat anti-umezeala si parchet laminat aquastop?

Cu siguranță, da, umezeala înseamna apa în mod accidental, ca atunci cand ați vărsat un pahar cu apa.
Tratamentul Aquastop înseamna ca-i posibil ca apa sa balteasca mai multe ore pe parchet fara ca acesata sa-si schimbe proprietatile, intre 24 si 72 ore in functie de model.

Nu ezitați sa consultați reprezentanții laminat-parchet.ro pentru a alege în cunoștință de cauza parchetul potrivit locației dumneavoastră.

Vizionați videoul destinat fiecarui model de parchet lamiant rezistent la apa, prezent in descrierea acestora. Veti fi placut surprinsi sa aflati ca testele au dovedit cele sustinut mai sus, totul despre parchet laminat rezistent la apa este ADEVARAT!

Inlocuiti gresia chiar acum si scapati de senzatia de rece la picioare prin achizitionarea unui parchet laminat rezistent la apa care se poate monta in locul acesteia datorita beneficiilor prezentate.