Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 662 de rezultate

Parchet Stejar

Dacă cautati după o pardoseală care necesită o întreținere redusă, cu aspectul tradițional al lemnului real și o atmosferă primitoare și calda, parchet laminat stejar 12 mm este o alegere excelentă. Într-o nuanță versatilă de stejar cald, care va completa frumos o gamă largă de scheme de culori, această podea de fabricație europeană are scânduri cu margini teșite cu o suprafață texturată care reproduce senzația stejarului autentic și vine cu toate beneficiile practice ale unui laminat de calitate. Cu o grosime de 12 mm, are o clasa de trafic AC5 Comercial Intens și cu o garanție rezidențială de 30 de ani este ideal pentru spațiile comerciale și zonele cu trafic intens din locuință.

De ce ar trebui să aleg parchet laminat stejar?

Suprafața moale mată, evidențiată cu accente lucioase, reproduce blând spirala neregulată a lemnului. Unicitatea sa este ascunsă în efectul uzat, chiar cu apecte de vintage al scândurii. Bogăția profundă adaugă o senzație de căldură a podelei plăcute din punct de vedere estetic.

Pardoseala laminată în stil stejar este o alternativă bună la parchet lemn masiv sau chiar stratificat dacă căutați ceva mai rentabil. Este probabil unul dintre cele mai populare stiluri de parchet laminat și există in peste 100 de nuante de stejar din care să alegeți.

Deși toate seamănă cu podeaua din lemn de stejar, există diferite culori, tonuri și dimensiuni de scânduri din care puteți alege, așa că sigur va fi ceva care să se potrivească casei dvs., fie că este o garsonieră contemporană sau o căsuță cu farmec rustic.

Pardoseala laminată este extrem de ușor de îngrijit și de curățat dacă urmați o rutină regulată de curățare și întreținere. Aruncă o privire la Ghidul nostru de curatenie si menaj a pardoselilor pentru sfaturi și sfaturi despre menținerea podelei tale la cel mai bun aspect.

Accesorii parchet stejar

Vindem o gamă de accesorii parchet care vă vor ajuta cu siguranță să creați camera finisată pe care v-ați imaginat-o. Odată ce parchetul laminat sau stratificat din lemn a fost montat, veți avea goluri vizibile în jurul perimetrului camerei, în cadrul ușilor și în jurul oricăror țevi pe care le aveți.

Acestea pot fi acoperite cu ușurință folosind, plinte, capace pentru țevi, profile trecere pentru uși și alte accesorii pentru podea.

Avem în stoc o gamă completă și cuprinzătoare de accesorii MDF, duropolimer, accesorii din aluminiu și, de asemenea, accesorii pentru podele din lemn masiv, astfel încât sigur că există ceva care să completeze sau să se potrivească alegerea dvs. de pardoseală.

Există alternative disponibile?

Da, vindem o gamă largă de parchet laminat. Pe langa laminatul Stejar, avem si parchet laminat imitatie gresie sau piatra naturala. Alternativ, dacă încă nu sunteți sigur dacă parchetul laminat este alegerea corectă pentru dvs. și doriți să luați în considerare și alte tipuri de pardoseli, de ce să nu aruncați o privire la gamele de podele din lemn stratificat, podele din  sau podele de vinil si SPC.

Ecologic

Podelele sunt ecologice în mod standard, realizate în proporție de 90% din lemn provenit din păduri gestionate durabil. Mai mult, întreg lanțul de producție – de la materii prime până la produsul finit – a fost certificat și este inspectat periodic de experți independenți, asigurându-vă liniștea sufletească – și protecția mediului nostru.