Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 37 de rezultate

Parchet Stratificat Lemn Masiv la Super Pret si permanent in stoc!

113 modele Parchet Stratificat, triplustratificat si dublu stratificat disponibile online.

Din cel mai sofisticat lemn, la pret ieftin, modele de la Tarkett si Eurowood. Livrare rapida în toata România.

De ce sa cumpărăm Parchet Stratificat?

 • Am pregătit pentru clienții noștri peste 100 de modele pentru a avea de unde alege.
 • Raport excelent calitate-preț fata de alte modele existente în piață.
 • Total ecologic, fabricat numai din lemn.
 • Indicat pentru încălzire prin pardoseală.
 • Potrivit pentru scaune cu role (role tip W).
 • Rezistent și ușor de întreținut.
 • Clasă de rezistență la foc Dfl-s1.
 • Modele cu montaj prin lipire și modele cu montaj flotant.
 • Construcție solidă din 3 straturi și 2 straturi de lemn masiv.
 • Sistem de îmbinare rapid.
 • Servicii de Livrare si Montaj la cerere
 • Frezat 4V pe toate laturile pentru o rezistență îndelungată.
 • Amenajări interioare cu aspect deosebit, elegant, luxuriant.
 • Frumusețea și vitalitatea naturii aduse la picioarele tale.
 • Variante de Finisaj diferit, Mat, Periat, Uleiat sau Lucios.
 • Plinte la culoare cu parchetul sau plinte albe din lemn sau duropolimer
 • Esențele mai deschise din lemn de fag, până la nuc de culoare închisă.
 • Suprafețe uleiate, parchetul triplustratificat afişează o imagine naturală.
 • Iti dorești un design interior rustic, un parchet triplustratificat din stejar este soluția ta.

Parchet triplustratificat – cel mai avantajos pret din piata

Reimprospatarea și decorarea casei pe gusturile dumneavoastră este extrem de importanta pentru confortul și starea de bine de acasă.

O parte însemnată din acest proces este reprezentată de alegerea parchetului triplustratificat și culoarea acestuia. Punem mare preț pe satisfacția clienților noștri, așa că oferim o selecție bogată de parchet stratificat, la un preț avantajos.

Aspectul parchet stratificat face parte din imaginea completă a unei încăperi și este indicat ca acesta să fie ales luand in considerare stilul de design interior și de cum vă doriți să arate rezultatul final. Trebuie să știți că puteți decora chiar și în stil rustic obtinand efectul dorit prin intermediul parchet triplustratificat.

Ce este parchetul triplustratificat?

Parchetul triplustratificat este compus din mai multe invelisuri de lemn natural suprapuse, presate și lipite între ele, cu fibrele lemnoase dispuse la unghi de 90 de grade unele față de celelalte, fapt ce îi oferă o foarte bună stabilitate dimensională.

Stratul superior este facut din lemn de esență nobilă, iar finisajul poate fi lucios, uleiat sau mat. Stratul median stabilizează placa și este în proporție de 100% dintr-un lemn rășinos.

Ca strat de închidere se folosește un furnir din aceleași specii de lemn.
Plăcile de parchet triplustratificat sunt lăcuite sau uleiate în fabrică și sunt livrate gata pentru a fi montate.

Parchetul dublu stratificat este produs atât din specii de lemn tradiționale, cum este stejarul sau frasinul cât și din esențe exotice de lemn precum Merbau, Jatoba, Teak, Kempas, sau Mahon African.

Straturile din care este alcatuit ii confera o stabilitate mult mai mare, in comparatie cu alte tipuri de parchet, fiind potrivit pentru incalzirea prin pardoseala pe apa sau electrica. Stratul superior al parchetului stratificat este cel de uzura si are grosimi diferite.

Parchet stratificat este prezent pe piata intr-o varietate de modele, din care puteti alege fara probleme. In piata sunt furnizori precum parchet triplustratificat TARKETT, parchet stratificat EUROWOOD , parchet triplu stratificat BARLINEK, parchet stratificat KARELIA si multi altii, remarcati pentru calitatea produselor.

Modelele de parchet dublu stratificat si de parchet triplustratificat sunt disponibile online, unde comanda se poate lansa rapid. Transportul se face intr-un termen scurt in toata tara, pentru a va usura cat mai mult pocesul de amenajare interioara cu parchet triplustratificat!

Durata in timp si avantajele montarii parchet triplustratificat.

Un parchet triplustratificat are o durata de utilizare indelungata si este o investitie importanta. Pentru a va decide asupra celor mai bune modalitati de amenajare interioara, trebuie sa tineti cont de aspect, design, de rezistenta, de tipul lemnului si de usurinta intretinerii si curatarii acestuia. Astfel, in oferta magazinului nostru veti gasi o gama variata de parchet triplustratificat, produs din lemn natural precum stejar, fag sau nuc.

Toate acestea prezinta multe avantaje, printre care parchet stratificat cu aspect natural sau parchet triplustratificat cu rezistenta sporita, datorita grosimii lemnului, alegeti sa prelungiti aceste proprietati prin intermediul intretinerii adecvate. Aspectul natural al suprafetei de parchet stratificat ofera oricarei incaperi un aer primitor si un aspect estetic elegant!

Raport calitate pret foarte bun pentru parchet triplustratificat.

Parchetul triplustratificat prezinta o serie de avantaje precum: rezistenta, durabilitate, prezinta un design elegant si rafinat. Pentru orice nevoi si preferinte, magazinul nostru dispune de diferite tipuri de lemn si nuante ale parchet stratificat. Daca va doriti parchet stratificat, trebuie sa stiti nu doar tipul lemnului si culoarea, pentru ca la noi veti gasi atat parchet stejar alb, cat si grosimea potrivita pentru parchet triplustratificat, destinata caminul dumneavoastra.