Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 86 de rezultate

Parchet Swiss Krono Fabricat in Elvetia de 8mm, 10mm, 12mm, si 14mm. Calitate exceptionala la un pret imbatabil.Pret Parchet import! Parchet pentru baie sau pentru bucatarie, Swiss Krono este solutia pentru o podea de invidiat care rezista si arata, ani si ani la rand ca-n prima zi!

Brandul SWISS KRONO

Grupul elvețian detine toate mărcile de parchet laminat, printre care Kronoswiss Elvetia, Kronotex Germania, Kronopol Polonia si Kronostar Rusia.

DAR cele 4 fabrici isi produc in regim propriu gamale de parchet laminat. Fiecare isi are colectiile specifice si de renume, cu care s-au facut cunoscuti in piata.

“BY SWISS KRONO GROUP”, asta va scrie pe fiecare cutie de parchet achizitionata de la una din cele 4 fabrici mentionate mai sus

De ce sa alegem parchet Swiss Krono?

Swiss Krono, indeosebi KRONOSWISS – produs in Elvetia – este cel mai bun parchet laminat de pe piata la acest moment, dovedind acest lucru prin toata colectia de top GRAND SELECTION.

Colectia ORIGIN este reprezentata de primul parchet laminat 14 mm din lume si singurul care se produce de peste 10 ani fara intrerupere. A fost singurul parchet laminat cu adevărat rezistent la apa ( tratament AQUASTOP 72 ore ) si care rezista la urina de câini și pisici. Recent au fost lansate si colectiile EVOLUTION si AUTHENTIC, parchet laminat 14mm cu aceleasi proprietati. De retinut faptul ca aceasta colectie are cea mai ridicata rezistenta la foc, Bfl-s1, singurul parchet laminat cu rezistent la foc Bfl-s1.

Colectia PURE este singura din gama care este parchet laminat 12mm fara tratament AQUASTOP, dar cu o imitatie de lemn profunda, 100% sincronizata cu lemnul natural.

Rezistenta la abraziune dusa la extrem prin proprietatea anti-zgarietura, prezenta pe toata gama GRAND SELECTION. La fel si proprietatea de anti-static.

Se mai face remarcata colectia SOLID CHROME parchet 12mm. Dispune de un tratament cu crom aplicat pe nervuri, lucru ce-l face sa straluceasca intr-un mod fantastic si fin in bataia luminii.

Iar premiul pentru cel mai bun parchet laminat raport calitate-pret, rezistent la apa 24 ore, ideal pentru încălzirea în pardoseala, avand cea mai mica rezistenta termica… se acorda colectiei SWISS LIBERTY parchet 8mm cu trafic intens

KRONOSWISS se afla pe primul loc in topul preferintelor de peste 15 ani de zile.
Swiss Krono, prin produsele fabricate in Elvetia a dat startul celorlalte brandurilor adiacente grupului si este in continuare lider incontestabil al calitatii produselor.

Montaj Parchet Swiss Krono

Se poate monta fără întreruperi pe o suprafață de 12 metri lungime cu 8 metri latime, asta rezulta 96 metri patrati.
Montaj rapid prin Click 5G, cel mai rapid și sigur sistem dublu click – parchet cu garnitura. Verificati fisa tehnica a fiecarei colectii pentru a afla sistemul de imbinare, dublu click sau click simplu.

Despre modele de Parchet Swiss Krono

Lemnul de înaltă calitate este materialul de bază pentru parchetul laminat SWISS KRONO. Tehnologia noastră inovatoare de productie a parchetului laminat asigură o acoperire elegantă a pardoselii care nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește îngrijirea, rezistența și climatul interior.

Cu aproape 20 de colecții de parchet laminat diferite, de la GRAND SELECTION la SWISS SYNC CHROME, oferim întreaga gamă de opțiuni vizuale.

In 2022 s-a lansat si colectia Swiss Krono Herringbone, parchet cu montaj in V sau parchet os de peste cum mai este cunoscut. Ramane la alegerea dvs ce model vi se potriveste in casa, in functie de nuanta si de propietatile dorite.

O ultima mentine ar fi colectia Noblesse Brilliant, parchet laminat super lucios marca Swiss Krono Elvetia, KRONOSWISS. Modelele beneficiaza si de propietatea 4V-groove, fapt ce le face compatibile cu incalzirea in pardoseala electrica sau pe apa,

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice neclaritati legate de parchet laminat Kronoswiss si nu numai.