Afișez 1 - 12 din 57 de rezultate

Filtrează»

Cea mai noua pardoseala aparuta pe piata. SPC-ul este o evolutie la pardoselii din LVT, cu proprietati de ultima generatie si mult peste cele ale LVT-ului.
Cea mai inalta clasa de trafic intalnita pe o pardoseala, clasa de trafic 34. SPC-ul este cel mai cautat material la ora actuala pentru proprietatile sale unice. Recomandat mai ales pentru incalzirea in pardoseala, avand o rezistenta termica de doar 0,01 (m2K)/W

Pardoseli SPC sunt cele mai durabile materiale pentru podele la acesta ora. Este foarte rigid, avand o rezistenta mai mare contra presiunii pusa de anumite obiecte mai grele sau lovituri. SPC-ul nu are probleme atunci cand vine vorba de contractare si dilatare, procese ce au loc cand vine vorba de diferentele de temperatura(ex: atunci cand exista sistem de incalzire in pardoseala montat).

SPC-ul are un miez calcaros si o densitate mult mai inalta fata de WPC, acest lucru facandu-l cel mai rigid dintre aceste materiale, asigurandu-si prima pozitie in top. Marele plus fiind durata de viata mult mai mare.

SPC-ul este o pardoseala ce se poate folosi in spatii industriale.
Recomandarea este sa montati SPC-ul pe o suprafata perfect dreapta.