Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

Placi Compacte – HPL compact

Plăcile compacte sunt extrem de versatilie datorită diverselor modele pe care le pot avea, putând fi adaptate cu precizie la domeniul de aplicare specific. Acestea promit beneficii maxime și cea mai bună calitate.

Plăcile compacte cu grosime de 12 mm, precum și cele cu alte grosimi, sunt potrivite pentru utilizarea în interior, fiind ideale pentru producția de mobilier sau ca blaturi de lucru.

În schimb, plăcile compacte cu grosimea de 6 mm și 8 mm sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în exterior, cum ar fi construcția de fațade. Materialul plăcii HPL Compact se remarcă prin proprietățile sale puternice, fiind rezistent la intemperii, căldură și îngheț, dar și ușor de curățat.

Pentru mai multe informații despre avantajele folosirii plăcilor compacte, puteți consulta următoarele categorii:

Aplicații de interior cu plăci compacte, Plăci compacte pentru utilizare în aer liber și Blaturi de lucru compacte.

Ce inseamna HPL compact?

Compact HPL (Solid Phenolic) este un miez dur, solid, realizat din mai multe straturi de hârtie kraft după scufundarea lipiciului fenolic, care este comprimat la temperaturi de până la 150 de grade Celsius și la o presiune de 1430 psi. Stratul de miez este format din hârtie kraft presată între două straturi de suprafață și stratul inferior.

Panourile HPL compacte sunt în prezent unul dintre cele mai populare materiale de interior dar si oentru exterior.

Panourile HPL compacte sunt aplicate în domenii mai diverse, cum ar fi construcțiile, în interior și exterior, pentru a realiza plăci de perete și tavan. Mobilier, compartimentari vestiare, birouri, plafoane suspendate, pardoseli supraînălțate, dulapuri de bucătărie, placari fatade.