Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 33 de rezultate

Plinta din aluminiu anodizat(eloxat) cu accesorii! Livrare rapida din stoc, transport prin curier rapid oriunde in Romania

Plinta din aluminiu in peste 15 nuante disponibile.
Plinta aluminiu se lipeste direct de perete cu adeziv. Coltarele de interior/exterior, imbinarile si terminatiile fac ca finisajul sa fie unul deosebit si sa integreze plinta in decor fara nicio problema.

Ce este anodizarea si de ce sa o alegeti?

Pe durata acestui proces, este creat un strat subtire de oxid de aluminiu si complet integrat pe suprafata exterioara a plintelor, oferindu-le caracteristici impresionante, precum:

– Aspect: Aspect unic ce subliniaza natura metalica a aluminiului

– Stabilitatea culorii: prezervarea culorii de durata, deoarece suprafetele anodizate au rezistenta foarte mare la lumina si la razele UV

– Durabilitate: atat in timpul fabricarii, manevrarii, instalarii si utilizarii, rezistenta incomparabila la coroziune, ideal pentru utilizarea in medii dificile cum ar fi zonele afectate de poluanti mari etc.

– Rezistență la abraziune, deoarece culoarea anodizata este integrata în interiorul aluminiului si nu este doar un strat deasupra acestuia.

– Rezistenta la zgarieturi, deoarece procesul de anodizare creeaza o acoperire ceramica bruta pe suprafata de aluminiu

– Mentenanta usoara: Datorita tuturor atributelor de durabilitate ale plintelor mentionate anterior, intretinerea necesara este una minima. Simpla clatire sau usoara curatare va reda suprafetelor aspectul original

– Sanatate si siguranta: Un produs anodizat este stabil din punct de vedere chimic, nu se descompune, fiind non-toxic si complet reciclabil.