Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 367 de rezultate

Plinta Parchet in Peste 300 de modele. Comanda acum plinta si ai transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 lei! Cele mai noi modele de plinta alba

Cea mai mare gama de plinta parchet din Romania. Peste 300 de modele de plinta si accesorii pentru Montaj. Plinta MDF, Plinta Polimer Dur, plinta lemn, PVC sau Aluminiu într-un singur loc!

Cumperi online plinta parchet la cele mai bune preturi.

In categoria plinta parchet gasiti urmatoarele produse:
Plinta parchet PVC
Plinta parchet Duropolimer
Plinta parchet cu LED
Plinta parchet Lemn
Plinta parchet gri
Plinta parchet lata
Plinta gresie
Plinta MDF
Plinta alba

Recomandarea noastra este sa optati pentru o plinta alba in cazul in care usile sunt albe sau peretii. Acest lucru nu va mai face ca pardoseala sa “urce” pe, perete si va mari vizual incaperea.

Plintele albe din polimer dur sunt cele mai vandute in momentul de fata si asta datorita caracteristicilor pe care le au. Printre acestea enumeram:

-plinta flexibila: plinta duropolimer este mai flexibila pe raza mare decat plinta din mdf, iar daca totusi raman denivelari intre plinta si perete, acestea se pot ajusta folosind un silicon acrilic alb

-plinta care se vopseste: plinta se poate vopsi, iar recomandarea este sa folositi o vopsea pe baza de apa

-plinta care ascunde cabluri: unele variante de plinta se pot monta cu ajutorul clemelor sau a unei sine din plastic dispusa pe toata lungimea barei, acest lucru favorizand ascunderea cablurilor. Dar si variantele care se lipesc, pot ascunde cabluri, numai ca odata lipita, nu mai puteti umbla la aceasta.

-plinta fara accesorii: plinta care se taie in unghi de 45 de grade pentru a forma colturile de interior/exterior si terminatiile, iar imbinarile dintre barele de plinta se vor chitui folosind un silicon alb.

-plinta inalta: cea mai inalta plinta, pana la 19,5cm inaltime

-plinta rezistenta la apa: datorita materialului din care este fabricata, plinta nu este afectata de umiditate, putand chiar sa se curete cu un burete umed. In cazul in care se atinge in mod repetat cu mopul, nu se va exfolia sau umfla.

-plinta antibacteriana: material premium si cu efect antibacterian

-plinta ecologica: plinta fabricata din material ecologic

-plinta rezistenta la impact: plinta duropolimer rezista bine la socuri si lovituri

-plinta subtire: avem variante de plinta cu grosime de 1cm, potrivita pentru situatiile in care si pervazul este subtire si doriti ca plinta sa se continue cu acesta

-plinta cu densitate: majoritatea plintelor din polimer dur au o denistate de 450kg/mc

-plinta cu rezisenta la UV

-plinta ce se poate monta cu sistem de incalzire prin pardoseala

-plinta cu emisii VOC A+: risc de inhalare COV (compuși organici volatili) de interior, scalat de la A+ (emisii foarte scăzute) la C (emisii ridicate)