Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 123 de rezultate

Plinta Duropolimer Alba, dar si plinta duropolimer integra la culoarea parchetului.
Montaj cu sina, cleme sau prin lipire! Cea mai mare colectie de plinta polimer dur.
Gama mare de produse in categoria duropolimer cu diferite forme precum si prețuri diferite.

De ce plinta duropolimer?

Mereu avem probleme cu multitudinea de cabluri care apar într-un birou, hotel, sau chiar și într-o casa sau apartament.

Acest tip de plinta parchet permite introducerea unui număr mare de cabluri cu mult mai mai mare decât la plinta PVC canal cablu, datorita inaltimii, acestea avand de obicei de la 80 mm in sus.

La plinta PVC (plastic) spațiul este destul de limitat și mai mult de două cabluri nu merg introduse în plinta.

Totodată, plinta polimer dur Arbiton din colectia Vega dispune de patru sisteme de prindere la perete. Oferind cea mai buna soluție tehnică în funcție de tipul de perete -nclusiv in baie sau alte zone cu multa apa.

Astfel la un perete de rigips putem prinde sina cu capse, bandă dublu adezivă sau prin lipire cu silicon. La un perete din BCA, Caramida, Beton, etc. se va fixa cu dibluri profesionale. Aceste dibluri sunt și ele expuse pe siteul nostru.

Cea mai rezistentă, cea mai ușor de montat, poți sa o vopsești sau să o zugrăvești fără niciun fel de problema sa a o lasi asa cum vine din fabrica, alb.
Fără accesorii precum colțare sau mufe de îmbinare această plinta devine cea mai buna soluție pentru construcțiile și renovările din ziua de astăzi!

Chiar daca in prețul este ceva mai ridicat decat la plinta PVC clasica faptul ca nu are nevoie de accesorii precum coltare, capte si mufe de imbinare o face in fapt chiar mai ieftina! Magazinul nostru va prezinte inclusiv variante autoadezive.

Livram oriunde în România!

Informatii tehnice utile si accesorii: Plinta Duropolimer

Iata cateva informatii tehnice utile si accesorii care te pot ajuta sa alegi si sa montezi corect plinta Duropolimer in casa ta:

 1. Dimensiuni si modele: Plinta Duropolimer este disponibila in diverse dimensiuni si modele, pentru a se potrivi perfect cu stilul si designul interior al casei tale. Alege dimensiunea si modelul care ti se potriveste cel mai bine, pentru a crea un finisaj impecabil si armonios.
 2. Montaj: Plinta Duropolimer se monteaza usor si rapid, cu ajutorul unor accesorii speciale, cum ar fi clipsurile si adezivul special. Este important sa respecti instructiunile de montaj si sa utilizezi doar produsele recomandate de producator, pentru a obtine un finisaj perfect si durabil.
 3. Intretinere: Plinta Duropolimer este un produs rezistent si durabil, care nu necesita o intretinere speciala. Curatarea se face usor, cu ajutorul unui burete sau o laveta umeda si un detergent neutru. Mult mai simplu decat la o plinta din lemn.
 4. Accesorii: Pentru a obtine un finisaj perfect si estetic, este important sa alegi si sa utilizezi accesorii speciale, cum ar fi colturile interioare si exterioare, capacele de fixare si dopurile pentru suruburi.
 5. Beneficii: Plinta Duropolimer este o solutie eleganta si practica pentru finisaje interioare ale casei tale. Acest produs ofera numeroase beneficii, cum ar fi rezistenta la umezeala si la socuri, durabilitate, usor de curatat, o gama variata de modele si culori, si multe altele.

Cum pot alege si cumpara Plinta Duropolimer?

Pentru a alege si cumpara plinta Duropolimer potrivita pentru casa ta, urmeaza acesti pasi simpli:

 1. Stabileste dimensiunea si modelul potrivit pentru nevoile tale, tinand cont de designul si stilul interior al casei tale.
 2. Cauta un furnizor de incredere, care sa iti ofere produsul de calitate, la un pret corect.
  1. Solicita o oferta personalizata de la furnizorul ales, care sa includa pretul plintei Duropolimer, accesorii si costurile de livrare.
  2. Compara oferta cu alte oferte disponibile pe piata, pentru a asigura cel mai bun raport calitate-pret.
  3. Plaseaza comanda si asteapta sa primesti plinta Duropolimer si accesoriile aferente, in cel mai scurt timp posibil. 

   Intrebari Frecvente

   1. Ce este plinta Duropolimer?

   Plinta Duropolimer este un produs inovator si modern, fabricat dintr-un material compozit special, care imbina calitatile PVC-ului cu cele ale lemnului natural.

   1. Ce beneficii ofera plinta Duropolimer?

   Plinta Duropolimer ofera numeroase beneficii, cum ar fi rezistenta la umezeala si la socuri, durabilitate, usor de curatat, o gama variata de modele si culori, si multe altele.

   1. Cum se monteaza plinta Duropolimer?

   Plinta Duropolimer se monteaza usor si rapid, cu ajutorul unor accesorii speciale, cum ar fi clipsurile si adezivul special.

   1. Este necesara o intretinere speciala pentru plinta Duropolimer?

   Nu, plinta Duropolimer este un produs rezistent si durabil, care nu necesita o intretinere speciala. Curatarea se face usor, cu ajutorul unui burete sau o laveta umeda si un detergent neutru.

   1. Unde pot achizitiona plinta Duropolimer si accesorii aferente?

   Plinta Duropolimer si accesoriile aferente se pot achizitiona online de la furnizori specializati in produse de finisaj interior precum laminat-parchet.ro, magazin online cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Acum ai pe site plinte pentru toata gama de pardoseala de tip parchet, SPC, linoleum, etc.

    

   Concluzie

   Plinta Duropolimer este o solutie eleganta si practica pentru finisajul interior al casei tale, care ofera numeroase beneficii si avantaje. Pentru a alege si a monta corect plinta Duropolimer, este important sa urmaresti instructiunile de montaj si sa utilizezi doar produsele recomandate de producator. De asemenea, nu uita sa alegi si sa utilizezi accesorii speciale, pentru a obtine un finisaj perfect si estetic.

   

Vizualizeaza si alege unul din cele 70+ modele de plinta duropolimer prezente in acesta pagina!