Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate

Chenar decorativ din poliuretan, usor de montat si de intretinut. Ideale pentru spatiile cu pereti inalti si camere mari. Livrare in toate localitatile din Romania.

Ca sa intelegem cu adevarat efectul acestor chenare decorative, ar fi bine sa nu uitam pe cateva exemple de case facute in stil victorian sau georgian, chiar si in case unde art deco-ul si neoclasicismul au avut un cuvant de inportant de spus.
Desigur, aceste elemente decorative erau folosite in palate si domenii nobilare.Dar ele ne inspira astazi sa aducem macar cateva note din genul acela de frumusete in spatiile de astazi.

Facute din poliuretan de inalta densitate, chenarele sunt rezistente la umiditate si socuri. Pot incadra zone mari de tapet sau pot fi vopsite in diverse culori, pe baza de ulei sau apa.

Chenarele decorative pot fi integrate in arhitectura de interior dupa imaginatia si gustul propietarului sau al designerului. Ele dau o atmosfera nobila unei incaperi, pastrand si chiar potentand caldura si intimitatea unui camin.