Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

Deck WPC in stoc, livrare rapida in 4-7 zile din momentul achitarii.

Planifica-ți terasa dorită din WPC, lemn tratat termic, masiv autohton sau exotic! Alegeți din opțiunile disponibile și includeți elementele necesare pentru montaj: substructură, picioare reglabile sau paduri de susținere. Așa puteți obține într-un timp foarte scurt, terasa dorită

Terasa Lemn masiv. Natură pură

Culoare, model, parfum, structura tactilă sau sentiment plăcut la pășire – fiecare dintre terasele noastre din lemn masiv are unicitatea ei, cum doar natura o poate dărui. Fie liniștite sau pline de viață, confortabile sau elegante, în linii drepte sau fanteziste – terasele noastre sunt, la fel ca și proprietarii lor, caracterizate prin trăsături diferite. Lasați-vă surprinși … Atât speciile europene, cât și speciile exotice se definesc prin caracterul lor bine individualizat și prin desenul lor unic. Lemnul din care sunt fabricate terasele noastre rezistă la intemperii de-a lungul anilor. Principalul motiv pentru performanțele sale deosebite în mediul exterior este în primul rând indicatorul de durabilitate. Specii de lemn care sunt adecvate mediului exterior, precum și lemnul tratat termic, își păstrează trăsăturile pentru foarte mult timp.

Avantaje:

– lemn natural netratat
– rezistent și reciclabil
– temperatură mică a suprafeței în mediu însorit

Terasa Lemn tratat termic. Tratament pentru eternitate

Tratarea termică generează diverse reacții în interiorul lemnului. Mai exact, prin acest proces rezultă o modificare a structurii celulare, prin care lemnul tratat termic reacționează mai putin decât în stare inițială la umiditatea din ambient și la lipsa acesteia. Lemnul tratat termic prezintă astfel o stabilitate accentuată a formei, o reducere semnificativă a comportamentului de umflare și contragere, precum și o tendință redusă la formarea de fisuri. Datorită noilor sale calități, lemnul tratat termic devine pe termen lung rezistent la atacul ciupercilor. Pe lângă calitățile sale fizice, prin tratare termică lemnul își modifică aspectul și adoptă nuanțe mai închise, omogene, în funcție de intensitatea temperaturii, fără a-și pierde structura fibrei.

Avantaje:

– nu conține chimicale
– foarte rezistent și durabil
– Specii Europene de lemn

Terasa WPC. Lemn compozit

Combinația dintre lemn și materiale compozite, oferă teraselor WPC (Wood Plastic Composite) caracteristicile teraselor de lemn cu rezistența materialelor plastice. Comparativ cu terasele din lemn masiv, terasele cu WPC nu trebuie uleiate anual. Ele pot fi curățate cu furtunul sau sisteme cu curațare prin presiunie. Elementele de terase WPC conțin o imagine realistă a fibrei lemnoase. Unele produse din această gamă au locuri interne pentru a trasa cabluri de-a lungul teraselor.

Avantaje:

– rezistent cu stabilitateformei și a culorilor
– rezistent la intemperii și confortabil la nivelul tălpilor picioarelor
– garanția rezistenței și a mentinerii proprietăților

Montaj terase

Structură din aluminiu sau lemn? Prinderi vizibile sau ascunse? Pe cât de variată este gama de terase pe atât de variate sunt posibilitățile de montare.

În cadrul instrucțiunilor de montaj regăsiți informații valoroase despre materialele necesare, tipurile de montare a teraselor precum și explicații ilustrate.