Sari la conținut

Afișez toate cele 4 rezultate

Terasa deck in stoc si cu livrare rapida in Romania! Alege modelul potrivit tie, peste 20 culotir disponibile

Producători-WPC:

– UPM ProFi® Deck. Material din compozite, invoativ şi durabil.
– TWPC Lunacomp. O alegere durabilă, de înaltă performanță
– Timbertech®. Elemente de terasă, uşor de curăţat şi rezistente in timp.

Deck UPM ProFi Deck

Sistemele UPM pentru terase oferă soluții elegante și durabile pentru aplicațiile în aer liber. Sunt ușor de montat și nu necesită unelte speciale. Fie că doriți să creați un aspect clasic sau un design mai complex, UPM a fost special conceput pentru a crea o suprafață optică perfectă, foarte ușor și rapid.

Culori disponibile:
Gri Perlat
Gri Argintiu
Gri Cenușiu
Maro Castaniu
Maro de Toamnă

Deck UPM Piazza
Este fabricat în Germania, fiind special conceput pentru terase, piscine și alte aplicații exterioare rezidențiale.Programul Piazza este disponibil în șapte culori ce nu necesită șlefuire sau vopsire:
Brazilian Walnut
Streaked Ebony
Stejar California
Silver Teak
Nordic Ash
Red Padouk
Royal Elm

Luna TWPC

Produsele pentru terase Luna TWPC au o parte cu suprafața periată și o parte cu suprafața canelată – puteți alege care parte va fi cu fața în sus în momentul montării. Datorită structurii celulare, plăcile pot găzdui cabluri pentru soluții de iluminat și încălzire.

Nuante:
Mocca Brown
Gri Graphite

Deck TimberTech®

TimberTech este lider mondial în producerea, cercetarea și dezvoltarea soluțiilor durabile pentru terase, balustrade și garduri cu necesitate de întreținere redusă și de calitate superioară.

Compania are sediul în Wilmington, în statul american Ohio și este unul dintre cei mai mari producători de WPC din lume. Grupul Frischeis este distribuitor unic TimberTech în Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Bulgaria.

Culori disponibile:
Silver Map
Brown Oak