Sari la conținut

Afișez 1 - 12 din 43 de rezultate

Pardoseala SPC cu imitatie de piatra si de lemn, cea mai mare gama, transport in toata Romania, 15% discount deja aplicat, pret de import.

Pardoseala SPC THE FLOOR contine urmatoarele colectii: Wood, Stone si Herringbone.

Pardoseala SPC THE FLOOR poate fi instalată cu ușurință și fără lipici. Sistemul de imbinare 5G garantează o instalare rapidă, sigură și durabilă, chiar și în incaperi cu lungime mai mare de 12 metri si latime mai mare de 8 metri.

Singura pardoseala SPC din lume cu efect LUCIOS.
Colectia THE FLOOR oferta 3 modele de parcoseala SPC super lucioasa: alb, gri si negru.
Avantajul foarte mare este ca acestea au clasa de trafic intens AC5/CL33, sunt impermeabile, efectul de luciu este oglinda, se potrivesc cu incalzirea in pardoseala electrica, au o clasa de rezistenta la foc Bfl-s1 si sunt unicate ca design. In afara de luciul proeminent, restul caracteristicilor sunt valabile si pentru restul gamei de pardoseli SPC THE FLOOR de la Falquon.

THE FLOOR este MADE IN GERMANY.
Material reciclabil
Emisii 0 de formaldehida, E0!
Click 5G, care permite montajul placa cu placa ( avantaj pentru spatiile mari )
Rezistent la temperaturi de pana la 80 de grade Celsius, pardoseala SPC nesuferind deformari sau schimbari ale proprietatii
Montajul se poate efectua imediat, nu-i nevoie de perioada de aclimatizare
Izolator fonic crescut datorita materialului de pe spatele placilor ce are grosimea de 1mm

Materialul ce face pardoseala SPC THE FLOOR speciala si unica este miezul de marmura – un material mineral obtinut în principal din frecarea/maruntirea placilor de marmură. Lucru ce-i confera toate proprietatile mentionate mai sus.