Montaj Parchet Laminat

  Montaj Parchet Laminat: Egger, KronoSwiss, Krono Original, ModFloor, KronoTex, XpertPro, BerryFloor, Recomandam turnarea de sapa autonivelanta in cazul in care suprafata prezinta gropi si denivelari mai mari de 4-5 mm. Totodata producatorul recomanda ca parchetul ce va fii montat sa fie desfacut din cutii si sa fie depozitat circa 24 de ore in incapera unde se va efectua montajul pentru ca acesta sa ajunga la temperatura ambientala zonei respective. Este stiut faptul ca parchetul chiar si cel laminat lucraza la diferentele de temperatura, astfel la temperatura joasa se contracta iar la temperatura ridicata se dilata. Un parchet montat imediat ce a fost adus in respectiva zona va lucra in mod necontrolat iar rosturile de dilatare lasate de montatori este posibil sa nu fie suficiente. Deci nu va grabiti pentru ca este foarte posibil sa aveti probleme.

  Daca ati respectat cele spuse mai sus o sa fie necesar ca cel putin 24 ore sa nu puneti nimic pe parchetul montat, asta pentru ca acesta sa lucreze in voie si eventual daca este nevoie echipa de montaj sa mai faca cateva corectii la rosturile de dilatare lasat la peretii.montaj parchet laminat

  Producatorul recomanda si folosirea de folie pentru parchet laminat care se gaseste in magazinul nostru sub diverse forme, grosimi si preturi. Cu sigurnata ca o folie groasa va oferii o izolare fonica dar si termica mai buna decat o folie subtire, insa asta depinde si de ce utilitate va avea acel loc!

  Parchetul laminat comercializat de firma noastra este clasa de trafic 32, astfel ca acesta va rezista la un trafic mediu catre intens, deci se poate monta atat in zone precum case sau apartamente dar si zone ca magazine, birouri, hale, laboratoare etc.

  Totodata recomandam folosirea plintei noastre care vine intr-o gama foarte mare de culori dar si de modele fapt pentru care este aproape imposibil sa nu gasiti ceva potrivit pentru modelul de parchet ales. Rolul plintei este definitoriu pentru un montaj perfect, acesta astupa spatiile de dilatare si da o forma finala spatiului repsectiv. In tipurile nostre de plinte se pot monta si cablurile pentru internet, sonorizare, telefon sau alte necesitati. Nu va recomandam montarea de fire pentru curentul electric de 220V decat in tuburi speciale!
  Sunt modele de plinta care au anumite accesorii precum, elemente de legatura, capete, coltare interioare sau exterioare, aceste accsorii ajuta foarte mult la finalizarea in mod profesional a camerei dvs, acesta mascand intreruperile plintei si debitarile defectuase.

  Trecerile sunt un accsoriu foarte interesant atunci cand parchetul dvs se intlneste cu gresia sau cu un parchet de alta culoare, aceste profile fac ca trecerea sa arate foarte bine dar astupa si eventuale neregularitati ramase de la taierea parchetului.

  Pragurile sunt absolut necesare fiind folosite unde intalnim diferente de nivel intre parchetul montat si alta suprafata cum este gresia sau granitul. Parchetul fiind mai subtire va ramana o diferenta de inaltime, astfel pragurile comercializate de firma noastra rezolva acesta problema.

  Asadar pentru un montaj de parchet laminat ca la carte aveti nevoie de parchet, folie, plinta, accesorii plinta, treceri si praguri daca este nevoie.

  Vizioneaza film motaj parchet laminat Egger:

  [fve]

  [/fve]

  Lasă un răspuns