Sari la conținut

Parchet Herringbone si SPC Herringbone

  Parchet herringbone

  Parchet Herringbone este una dintre cele mai apreciate și recomandate variante de îmbinare pentru a dobândi o amenajare unică, care se potrivește atât designului atemporal, cât și modern. Ori de câte ori doriți să obțineți un proiect mult mai special și mai elegant, merită să luați în considerare execuția unui parchet Herringbone sau pardoseala SPC Herringbone, depinzand de bugetul alocat si zonele in care doriti sa montati una din variante. 

  Poti alege dintr-o variante de parchet Herringbone sau pardoseala SPC Herringbone. Finisaj natural, carcateristici diverse, nuante si tonalitati deschise premum: aurii, crem, maro inchis, gri, cu pete sau o combinatie de culori. Parchet Herringbone, parchet oase de peste, parchet in V, parchet bradut reprezinta acelasi lucru doar este cunoscut sub diverse denumiri in piata. Atat parchetul Herringbone cat si pardoseala SPC herringbone au un pret mai piperat, însă datorită detaliilor pe care le au in structura lemnului, beneficiilor tehnice și esteticii unice, investiția financiară este una care merită tot efortul.

  O pardoseală SPC Herringbone este una de calitate superioară, așezată cu un model mult mai special, include rafinament oricărui design interior. Este printre cele mai apreciate și, de asemenea, sugerate variante de îmbinare pentru a dobândi un plan unic, care se potrivește atât stilului clasic, cât și contemporan. 

  Denumirea designului Herringbone provine de la metoda de montare in unghi de 90 de grade, care aduce imaginea scheletului unui pește hering, de unde și numele. Resursa de motivație, precum și designul datează din antichitate, folosindu-se pentru prima dată în Egipt. Vechii romani foloseau aceasta varianta si pentru pavajul strazilor cu piatra cubica sau caramida, garantand astfel mult mai multa rezistenta, siguranta cat si longevitate.

   

  Montaj parchet herringbone

  Parchet laminat, parchet triplustratificat si pardoseala SPC. Acestea sunt variantele de podea pentru care putem opta a le monta in stil Herringbone. Montaj Herringbone este unul meticulos si recomandat sa fie facut de un montator profesionist. Nu omiteti faptul ca pierderile la montaj herringbone sunt mai mari, aproximativ 15%. 

  Prin urmare, parchet herringbone si SPC herringbone este o metodă convențională și atemporală de optiune pentru pardoseala, care este populară în decorațiunile interioare de astăzi. Avansarea tehnicilor de fabricație, gama varianta a produselor permite astăzi achiziționarea de pardoseli cu aspect unic, spectaculos, mult mai diversificat în ceea ce privește rezultatul, precum și culoarea.

  Folosind mai multe tipuri, precum și tonuri de lemn, placile de dimensiuni reduse permit combinarea reușită a parchetului Heringbone atât în aspect clasic, cât și modern. Ca urmare a numeroaselor oportunități puse la dispoziția beneficiarilor, versiunea spc herrgingbone sau parchet herringbone se verifică a fi una cu aplicabilitate extinsă.

   

   

  Astăzi, oferta herringbone este variată și suficient de bogată pentru a localiza modele, nuanțe și texturi care se armonizează cu designul interior pe care doriți să îl realizați. Alternativele noastre sunt în continuă creștere pentru a satisface cerințele clienților de astăzi cu produse de calitate superioară, mult mai durabile, mai robuste și mai simplu de întreținut, precum pardoseala SPC Herringbone care este impermeabila si se preteaza pentru trafic industrial.

   

  Ajutati-ne sa completam sugestiile din acest articol și acordați-ne încrederea dacă aveți nevoie de un parchet triplustratificat herrginbone, parchet laminat herringbone sau pardoseala SPC herringbone de calitate premium. Vă stăm mereu la dispoziție cu produse premium, la costuri accesibile și, de asemenea, un grup de profesioniști care vă pot ajuta să alegeți una dintre cele mai ideale alternative de pardoseală herringbone.

  In gama noastra este prezentata si o colectie speciala de parchet laminat herringbone. Aceasta prezinta un tratament heliocrom, fapt ce face nervurile lemnului sa luceasca elegant in bataia razelor de soare.

  Ori de cate ori doriti sa obtineti o amenajare mai speciala si totodata de bun gust, merita sa va ganditi la un parchet Herringbone. Caracteristicile și avantajele lemnului natural vor fi mult mai bine evidențiate prin selectarea unui mod mult mai unic de integrare a plăcilor și, de asemenea, a tonurilor.

   Te poți decide pentru mai multe variante de parchet Herringbone, SPC herringbone sau parchet triplustratificat herringbone accesand laminat-parchet.ro, cel mai mare site de vanzari online pentru podele. Asteptam sugestiile dvs si de asemenea reviewurile pentru produsele achizitonate de la noi.

  plinta parchet

  Plinte parchet in trend. Cum se monteaza plinta?

  Exista in piata de podele, extrem de multe variante de plinte pentru mascarea rostului de dilatare, precum si a cablurilor. In prezent, variantele de plinta canal cablu nu mai sunt…
  izolare fonica

  Folie izolare fonica parchet. Folie autoadeziva pentru LVT

  Folie parchet aluminizata Variantele standard de folie parchet pe care le recomandam sunt placi polistiren extrudat, precum: Arbiton Secura Extra Aquastop Smart 3mm Arbiton Secura Max Aquastop Smart 5mm  …

  Lasă un răspuns