Sari la conținut

Parchet triplustratificat nuc, montaj si intretinere

  Parchet triplustratificat nuc, montaj si intretinere

  Este bine stiut ca parchet stratificat nuc reprezinta o alegere foarte buna pentru podeaua noastra. Nucul ofera o armonie si un plus de energie podelei, putand fi combinat cu o multitudine de nuante. Parchet triplustratificat nuc este elegant si are texturi specifice cu nuante inchise, fiind preferat in multe stiluri de amenajare. 

  Intr-o casa sau intr-un apartament cu dimensiuni mari si incapari bine luminate, parchet triplustratificat nuc se potriveste de minune. Viziteaza acum Laminat-parchet.ro si vezi nuantele de parchet nuc pret, plus toate modelele disponibile. Parchet stratificat lemn este una dintre cele mai referate podele, asta datorita naturaletei sale.

   

  Lemn de nuc

  Lemn de nuc​

  Nucul ( Juglas ) este unul dintre cele mai cunoscute specii de lemn, datand inca din Antichitate. Nucul este o specie de lemn ce se gaseste in America de Nord si Europa ( zona balcanica ).

  Reprezinta un arbore puternic cu structura fibroasa si scoarta neteda cu nuanta de argintiu-cenusie. Este un lemn inchis la culoare, extrem de rezistente si se foloseste in fabricarea parchetului stratificat si nu numai. Este un lemn cu o densitate mare, asta facandu-l destul de greu. Este des intalnit si in fabricarea iahturilor luxuriante sau a instrumentelor muzicale.

  Avantaje parchet stratificat nuc

  • parchet cu aspect unic
  • parchet culoare inchisa
  • parchet elegant
  • textura fibroasa si naturalete desavarsita

   

  Acestea sunt doar cateva din caracterisicile parchetului triplustratificat nuc. Pe Laminat-parchet.ro oferim o gama diversa de parchet nuc. Recomandam sa vizualizati colectia de parchet triplustratificat Tarkett Salsa. Aceasta colectie ofera mai multe specii si nuante de lemn, printre care si nuc. Tarkett ofera cele mai frumoase modele de parchet stratificat, naturale si usor de intretinut. In plus, colectia de parchet stratificat Tarkett este compatibila cu incalzirea in pardoseala si se monteaza rapid, fara batai de cap.

  Montaj parchet triplustratificat nuc

  Scapa de stresul montajului dificil! Pe Laminat-parchet.ro gasesti colectia de parchet stratificat Tarkett ce-i prevazuta cu sistemul de imbinate T-Lock. Aceasta proprietate face ca parchet triplustratificat sa fie montat rapid si fara dificultati. Aveti in vedere faptul ca parchetul Tarkett T-Lock poate fi si demontat. Parchet nuc poate fi montat si fara adeziv, doar prin aplicarea unui strat suport ( folie parchet sau underlay ).

  Verificati bine sapa inainte de a montaj parchet stratificat. Aceasta trebuie sa fie uscata, curatata si bine aspirata. Urmariti sa nu aveti denivelari mai mari de 2mm pe o suprafata de 1 metru. Placa de parchet triplustratificat nuc trebuie asezata perpendiculat pe sursa de lumina. O singura exceptie avem in acest caz, holurile mici! In aces caz, parchet nuc se monteaza pe lungimea spatiului respectiv, asta pentru a diminua cat se poate pierderile ( nu mai trebuie respectata directia sursei de lumina ).

   

  Intretinere parchet nuc

  Avand in vedere faptul ca-i o culoare inchis, parchet stratificat nuc necesita o curatare periodica. Se recomanda aspirarea si stergerea cu un mop tip T ( carpa sa fie bine stoarsa ). Atentie! parchet stratificat nu permite umiditatea excesiva, acest lucru poate produce daune serioase.

  Daca se respecta aceste mici indicatii, te vei bucura de parchet triplustratificat nuc achizitionat de pe Laminat-parchet.ro o perioada indelungata.

  Parchet triplustratificat alb lacuit sau uleiat

  Parchet triplustratificat alb lacuit sau uleiat

  Poate una dintre cele mai preferate nuante pentru locuinta noastra, parchet triplustratificat alb ocupa primele locuri in preferintele coloristice. Un parchet alb mareste vizual spatiul si il face foarte luminos.…
  Parchet triplustratificat nuc, montaj si intretinere

  Parchet triplustratificat nuc, montaj si intretinere

  Este bine stiut ca parchet stratificat nuc reprezinta o alegere foarte buna pentru podeaua noastra. Nucul ofera o armonie si un plus de energie podelei, putand fi combinat cu o…
  Pardoseala SPC placa mare, care sunt diferentele

  Pardoseala SPC placa mare, care sunt diferentele?

  Pana de curand, formatul de placa mare pentru pardoseala SPC nu a existat. Acest tip de placa mare se gasea doar pe parchet laminat, parchet triplustratificat, parchet masiv si placi…
  Scari parchet si profile treapta pardoseala SPC

  Scari parchet si profile treapta pardoseala SPC

  Swiss Krono Elvetia si Arbiton Polonia, doi dintre cei mai mari producatori de parchet laminat si pardoseala SPC din lume. Reputatia lor este bine-cunoscuta si calitatea produselor oferite este incontestabila,…

  Lasă un răspuns