Sari la conținut

Pardoseală COREPEL sau parchet pentru încălzire în pardoseală?

  avantaje si dezavantaje incalzire in pardoseala

  Avantaje si dezavantaje incalzire in pardoseala

  Atat parchet laminat, cat si pardoseala COREPEL sunt potrivite pentru incalzirea in pardoseala. Parchetul laminat are o rezistenta termica intre 0.059 si 0.1 m2K/W, aceasta variaza in functie de grosime. Rezistente termice mai mic, gasim doar la variantele de pardoseala SPC. 

  Rezistenta termica in cazul pardoselii Corepel este de max. 0.1 (m2K)/W pentru oricare dintre cele trei grosimi: 5,5 si 6,5 sau 7,5mm. Nu avem o cifra exacta pentru ca testele facute pe acest produs varianza in functie de multi factori si este mai greu de determinat decat in cazul celorlalte podele. Un avantaj este reprezentat de faptul ca se poate monta fara folie, direct pe sapa si fara adeziv.

  Pardoseala Corepel este rezistenta la foc si detine clasa Bfl-s1, reprezentand un avantaj daca este necesar sa obtinem autorizatia de securitate la incendiu pentru locatie. 

  Este singura podea ce rezista la temperaturi intre -34°C si 70°C dupa instalare. Datorita dilatarilor si contractiilor aproape inexistente, pardoseala COREPEL se poate monta pe o suprafata de 400 metri patrati fara praguri sau intrerupere. 

  Placile sunt prevazute cu 4V-groove si au proprietate de anti-alunecare R10 si R11 in functie de modelul ales. 

  Pardoseala Corepel este pretabila a se monta pe incalzirea in pardoseala electrica sau pe apa. Daca sapa nu este dreapta, recomandam folosirea unei folii speciale pentru incalzire prin pardoseala. Comercializam folii din poliuretan cu rezistenta la foc Bfl-s1, precum pardoseala COREPEL.

  Cea mai rezistenta pardoseala

  In momentul de fata putem spune ca avem cea mai rezistenta pardoseala de pe piata, pardoseala COREPEL. Aceasta vine prevazuta cu underlay atasat, grosime 1mm ( ECO SOUND HYDRO ) si cu o clasa de trafic mult peste clasa de trafic mediu si intens.
   
  Va puteti convinge de proprietatile acestui material vizitandu-ne la sediul nostru. Gasiti adresa pe siteul nostru la sectiunea „contact”.
  pareri parchet triplustratificat

  Parchet triplustratificat pareri si intrebari

  Ce este un parchet stratificat? Parchet stratificat este o podea compusa in intregime din lemn. Exista deosebiri intre parchet masiv si parchet stratificat, vom incerca sa le expunem pe scurt.…
  parchet stratificat si lemn stratificat

  Despre parchet stratificat si lemn stratificat

  Cuvantul „parchet” face de obicei referire la conceptul de podea gata de instalat. Placile de parchet stratificat sau laminat, nu mai necesita alte procese, se pot monta direct dupa achizitie.…
  Parchet stratificat incalzire pardoseala

  Parchet stratificat incalzire pardoseala

  In general, parchet stratificat se potriveste cu incalzirea in pardoseala. Rezistenta termica reprezinta cel mai important aspect, mai ales in cazul parchet stratificat unde materialul este lemn natural 100%. In cazul parchet…
  montaj parchet triplustratificat

  Montaj parchet triplustratificat

  Ca parchet stratificat sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, sapa peste care se monteza ar trebui sa indeplineasca anumite criterii. Trebuie sa fie o sapa solida si…

  Lasă un răspuns