Sari la conținut

Pardoseala SPC placa mare, care sunt diferentele?

  Pardoseala SPC placa mare, care sunt diferentele

  Pana de curand, formatul de placa mare pentru pardoseala SPC nu a existat. Acest tip de placa mare se gasea doar pe parchet laminat, parchet triplustratificat, parchet masiv si placi ceramice. 

  Pe Laminat-parchet.ro este disponibila noua colectie de pardoseala SPC placa mare, ARBITON Amaron Superiore avand aceasta caracteristica. Este o colectie produsa pe baza de material mineral de inalta densitate ( HD mineral core ), grosime de 5 mm si lungime de 1830 mm. Creaza un aspect unic si este potrivit pentru incaperile ceva mai mari, facandu-le cu adevarat impunatoare. 

  structura pardoseala SPC

  Amaron Superiore, colectie pardoseala SPC cu placa mare. Placile au un design special, structura lemnului fiind foarte evidentiata, simtindu-se chiar si la atingere. Acest lucru se datoreaza tehnicii de embosare EIR, facand structura sa fie sincronizata cu cea a unui lemn natural.

  Tehnologia reproduce fidel naturaletea lemnului, aceasta fiind sporita prin intermediul unui finisaj lacuit profund mat de o eleganta de neegalat. Tot datorita tehnologiei folosite de pardoseala SPC, fiecare placa este prevazuta cu un strat de titan – Nano Layer -, ce ii da o rezistenta la zgarieturi cu 30% mai mare decat orice alt model de pardoseala SPC sau LVT ( parchet vinil ).

  Gama de pardoseala SPC Arbiton este impermeabila 100%, izoleaza foarte bine fonic si este cel mai potrivit material pentru incalzirea in pardoseala. Colectia Amaron Superioare detine 4 nuante naturale si general valabile pentru cele mai pretentioase gusturi in materie de design. Pardoseala SPC stejar: Arbiton Amaron Superioare GaillardeArbiton Amaron Superioare WeisshornArbiton Amaron Superioare Patendorf si Arbiton Amaron Superioare Stamberger.

  Titanium Nano Layer

  Titanium Nano Layer

  Amaron Superiore, creaza o podea uniforma in toata casa cu pardoseala SPC

  In ziua de azi este necesar sa avem o podea cat mai rezistenta, asta pentru a avea un confort psihic in indeplinirea sarcinilor zilnice. Nu trebuie sa ne facem griji ca am putea zgaria podeaua foarte usor. Iar acum, totul este posibil datorita pardoselii SPC Arbiton. 

  Pardoseala SPC se poate monta flotant pana la 200 metri patrati, fara intreruperi ( praguri ). Datorita producatorului Arbiton, putem crea acum un spatiu omogen cu pardoseala SPC ce poate fi montata si pe scari. Lucru ce se datoareaza profilelor din aluminiu special pentru scari trepte si contratrepte. 

  Amaron Superiore in color Gaillarde

  Amaron Superiore in color Gaillarde

  Format de placa mare - un avantaj pentru arhitecti

  La momentul actual, placile mari sunt din ce in ce mai preferate de clienti. Asta pentru ca prin acestea se creaza cu adevarat camere unice ca design. Noul trend pentru designul interior, se axeaza pe simplitate si spatii deschise, creand astfel un rol semnificativ pentru formatul de placi mari. 

  Pe Laminat-parchet.ro gasiti toate variantele de podea cu format placa mare. Placi tip XXL pot crea suprafete netede, fara imbinari pe suprafete mari. Placile mari creaza un aspect vizual mai mare, atat in lungime, cat si inaltimea camerei. Placile din gama Amaron Superiore au dimensiunea de 1830 x 229 mm, fiind o colectie dedicata celor mai pretentiosi dintre clienti pentru ca reflecta cu adevarat fibra lemnului si reprezinta un produs de trafic industrial ce poate fi montat in orice locuinta.

   

  Culori naturale pardoseala SPC

  Incepand cu anul 2021, trendul designurilor de interior se indreapta catre stilul scandinav si stilul minimalist. Culorile deschise de stejar domina in orice locuinta proiectata cu bun gust. Lemnul de stejar este asociat cu luxul si este preferat de fiecare data atunci cand ne dorim o culoare luminoasa si calda pentru podeaua noastra. Acestea creaza fundalul perfect pentru acesorii mai indraznete, atat cele raportate la stilul scandinat, cat si stilul glamour. O pardoseala SPC stejar natural se potriveste perfect cu peretii colorati in nuante puternice, saturate ( ex: gri combinat cu galben lamaie ).

  Colectia de pardoseala SPC Arbiton Amaron Superiore:

  Arbiton Amaron Superioare Patendorf – are o nuanta foarte calda si naturala, teleportandu-ne intr-o statiune de schi din Austria. Are o granulatie medie si se potriveste cu orice interior modern, chiar si unul traditional

  Arbiton Amaron Superioare Gaillarde – nuanta mai deschisa si mai putin incarcata. Cu singurata te va cuceri prin naturaletea aspectului. Se potriveste perfect si in spatii mai micute, fiind o culoare deschise le va mari vizual

  Arbiton Amaron Superioare Weisshorn – este cea mai deschisa nuanta din colectie. Pardoseala SPC stejar alb arata foarte natural si elegant. Se potriveste de minune cu stilul scandinav si este o nuanta discreta ce scoate in evidenta accentele culorilor mai puternice

   Arbiton Amaron Superioare Stamberger – am ajuns si la cea mai calda dintre nuante, care creaza un aspect confortabil. Se potriveste in orice interior, dandu-i un caracter aparte unei locuinte suburbana sau chiar o cabana la munte

   

  Frumoasa si practica, reteta unei pardoseli SPC perfecte

  Pardoseala SPC nu este decat frumoasa, ci si foarte practica datorita rezistentei sporite la zgarieturi. Este un material produs conform ultimelor tehnologii.

  Pardoseala SPC arata si se simte precum lemnul natural, dar rezista precum o placa ceramica, imprumutand toate avantajele acesteia. Este in momentul de fata, cea mai practica podea pentru care putem opta.

  Pardoselile SPC se curata foarte usor si sunt foarte usor de instalat datorita sistemului de imbinare 5G ce perminte montaj placa cu placa. Poate fi instalata atat in bucatarie, cat si in baie. Este un material cu rezistenta termica scazuta, lucru ce face ca pardoseala SPC compatibila cu incalzire pardoseala. 

  Cel mai important aspect este ca-i considerata o podea calda, chiar daca detine multe din proprietatile gresiei si este o podea extrem de durabila. Pardoseala SPC se potriveste in spatiile casnice, dar si spatii publice deoarece ii este atribuita clasa de trafic 42, trafic industrial.

  pardoseala SPC propietati
  Parchet triplustratificat alb lacuit sau uleiat

  Parchet triplustratificat alb lacuit sau uleiat

  Poate una dintre cele mai preferate nuante pentru locuinta noastra, parchet triplustratificat alb ocupa primele locuri in preferintele coloristice. Un parchet alb mareste vizual spatiul si il face foarte luminos.…
  Parchet triplustratificat nuc, montaj si intretinere

  Parchet triplustratificat nuc, montaj si intretinere

  Este bine stiut ca parchet stratificat nuc reprezinta o alegere foarte buna pentru podeaua noastra. Nucul ofera o armonie si un plus de energie podelei, putand fi combinat cu o…
  Pardoseala SPC placa mare, care sunt diferentele

  Pardoseala SPC placa mare, care sunt diferentele?

  Pana de curand, formatul de placa mare pentru pardoseala SPC nu a existat. Acest tip de placa mare se gasea doar pe parchet laminat, parchet triplustratificat, parchet masiv si placi…
  Scari parchet si profile treapta pardoseala SPC

  Scari parchet si profile treapta pardoseala SPC

  Swiss Krono Elvetia si Arbiton Polonia, doi dintre cei mai mari producatori de parchet laminat si pardoseala SPC din lume. Reputatia lor este bine-cunoscuta si calitatea produselor oferite este incontestabila,…

  Lasă un răspuns