Sari la conținut

Pardoseli SPC, Care sunt avantajele?

  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R095 Venato 2

  În decorarea interioară, aspectul podelei a fost întotdeauna o parte foarte importantă. Materialul pardoselii în sine are caracteristicile unui efect vizual ridicat și puternic, care joacă un rol vital în decoratiunile interioare. Astăzi vom introduce special podeaua SPC. Este posibil ca mulți oameni să cunoască tipurile mai comune de materiale pentru pardoseală, cum ar fi pardoseala din marmură, pardoseala din dale și pardoseala din lemn masiv, dar este posibil ca majoritatea să nu știe ce este pardoseala SPC. De fapt, acest tip de pardoseală era foarte popular pe piețele externe în urmă cu câțiva ani, dar pe piața internă nu era atât de popular. Acest lucru se datorează în principal faptului că mulți oameni au o reticenta atunci cand vine vorba de lucruri noi. Acum sănătatea este tema vieții, pardoseala SPC a devenit din ce în ce mai populară.

  Ce avantaje are pardoseala SPC?

  1. Materialul este sigur. SPC este combinatia materialului compozit piatră-plastic. Nu este ca lemnul compozit, este mai mult ca piatra compozită. Materia primă este rășina ester poliesterică, care este materialul PPC despre care toată lumea vorbește adesea. Consolidează performanța materialului pentru PC. Acoperirea interstraturii interne este evitată în procesul de extrudare a matriței, astfel încât funcția sa este mai abundentă și are o serie de caracteristici, cum ar fi netoxice, fără formaldehidă, 0 poluare și materiale regenerabile, iar pardoseala SPC ar trebui să să poți fi reciclat ca plasticul în viitor, astfel încât să poți reduce costul decorării casei.

  2. Preț bun

  Mulți oameni cred că prețul materialelor verzi și sănătoase este scump, acest lucru nu este neapărat, deși materialul pardoselilor din plăci de vinil SPC se poate clasa printre poluarea 0 și are un efect foarte excelent de temperatură impermeabilă și scăzută, prețul este destul de mare corect, este mult mai ieftin decât pardoselile din lemn masiv, dar este puțin mai scump decât pardoselile compozite, cu toate acestea, proprietățile sale naturale nepoluante pot suplini lipsa, în general, pardoseala SPC are caracteristici foarte bune.

  3. Efect anti-alunecare bun

  Pardoseala SPC este potrivită pentru majoritatea camerelor, fie că este vorba de o baie sau de un balcon. Când este folosit ca material de podea pentru baie. Are efect 100% impermeabil. Și efectul antiderapant este de asemenea bun. Indicele anti-alunecare al pardoselii SPC nu este mai slab decât pardoseala antiderapantă, deoarece materialul nanofibru de la suprafață va face ca papucii să aibă o senzație de umezeală după ce au fost colorate cu apă. Această funcție deosebită determină creșterea forței de frecare după ce papucii sunt umezi. Dacă există o persoană în vârstă sau un copil acasă, poate fi recomandat.

  4. Rezistență la uzură și rezistență la zgârieturi

  Durata de viață a pardoselii depinde adesea de efectul său de rezistență la uzură. Smalțul de suprafață al multor pardoseli din plăci ceramice va prezenta semne de îmbătrânire după ce au fost utilizate timp de zece sau douăzeci de ani, ceea ce duce direct la poluare în interiorul plăcii și nu este ușor de îndepărtat. Pardoseala de lemn este predispusă să fie deteriorată, se pare că are senzația de a găuri în timp, ceea ce afectează foarte mult simțul vizual. Și va duce la o reducere semnificativă a duratei de viață a lemnului. Pardoseala SPC este rezistentă la uzură și rezistentă la zgârieturi. Deoarece materialul în sine este un compozit piatră-plastic, duritatea este foarte mare. Deși grosimea plăcii este relativ subțire, aceasta nu afectează durabilitatea acesteia. Cu toate acestea, există încă o nevoie de îmbunătățire a plăcii de vinil SPC, aceasta este problema duratei de viață. Durata sa de viață este practic de 15-20 de ani. În comparație cu pardoseala obișnuită, este puțin mai scurt. Mulți oameni s-ar putea îndoi de ce un etaj atât de bun nu poate deveni o nouă stea în industria modernă? Cred că atunci când pardoseala SPC poate fi reciclată independent și reutilizată, atunci acest tip de pardoseală va fi cu siguranță cel mai popular.

  Top 10 Modele Pardoseli SPC

  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R095 Venato
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R095 Venato
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R079 Salt Mine
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R079 Salt Mine
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R095 Venato 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R095 Venato 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R062 Konstru 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R062 Konstru 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R076 Bourbon 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R076 Bourbon 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R071 Crystal Shore 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R071 Crystal Shore 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R079 Salt Mine 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R079 Salt Mine 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R063 Alkemi 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R063 Alkemi 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R070 Incando 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R070 Incando 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R073 Scandipure 2
  Pardoseala SPC Kronospan Rocko R073 Scandipure 2

  Vezi aici cele mai bune preturi la Pardoseala SPC

  Lasă un răspuns